Въобще, ако говорим за в момента бих си сложил 0, имал съм и добри моменти не малко, но в момента съм в такава криза в каквато никога не съм бил. Така, че си слагам даже под 1 = 0.
Въобще, ако говорим за в момента бих си сложил 0, имал съм и добри моменти не малко, но в момента съм в такава криза в каквато никога не съм бил. Така, че си слагам даже под 1 = 0.
По десетобалната 1 - ... или както казва екс треньорката на атлетичните пикли с бухалки и топки:
- Едно голямо кръгло ЗЕРО!
като бях малък си мечтаех че ще съм поне супермен или минимум половин супермен, но не и Батман.
А то... живота почти свърши, няма изгледи и като Робин да стана, даже и Жената Котка не мога да догоня...
то и от тото си мечтаех да спечеля, ама има няма прз целия ми живот 5 фиша да съм пуснал.. несериозна работа.
Ако тази година ми се случат 2-3 неща, сигурно ще съм н 5.5, което за мен е много добре, защото 6 бих си писал може би почти никога, защото винаги може и по-добре.
Тук сме си наши хора и никой няма да упрекне някой, който класира себе си на не много добри позиции по 6-балната система.
Сега се сетих за нещо..
Значи да предположим, че гониме 6-цата, която е макса на нашите професионални/личностни амбиции.
Сега си представяме, че сме успели да догоним тази 6-ца и тогава какво става
Не е ли по-хубаво да сме на сегашното състояние - както гони кучето на хиподрума заека, но той винаги бяга, тоест кучето винаги е надъхано да го хване, но така и не успява
Малко кофти представих нещата, но има логика в това
4,75. Ако следващата ми лична година е благодатна и сменя средата, както на рожденния ми ден ми предсказа по тв леля ви Алена(не че вярвам в тези простотии, просто е доста вероятно да се случи) щеотидем на 5,60.