Уча лингвистика (английски), но това не е от особено значение, защото и с китап, пак няма да мога да си намеря работя по специалноста.
Хората завършват къде по-търсени специалности и са без работа. Затова и не го споменах първоначално. Дори не знам за какво си губя времето да го уча.
Имам що-годе добро ниво на английски и опитах в тези кол центрове с езика, но нямам комуникативни умения, както вече споменах.
Пратих CV на няколко обяви за преводи, дистанционно, но не очаквам да ме огрее.
На едно-две места видях, че търсят хора с опит с MS Office и Photoshop, отново дистанционно, но и там не съм някакво про, и най-вече второто, но ми звучи и супер несериозно. И това не си заслужава да го споменавам.
Имам и някакви бейсик умения по уеб програмиране, но във всички фирми искат опит с 10 различни фреймуорка, които не съм и чувал дори.
С други думи от всичко по малко, но накрая нищо. Какви умения и способности очаквате да имам? Не съм се родил програмист, математик или инжинер. Не мога да пея или свиря на цигулка.
Грамотен съм и знам къде се поставят точки и запетаи (поне в повечето случаи). Технически също съм грамотен, но кой случаен се урежда на позиции като поддръжка на компютри и системи, примерно.
Не, че няма да мога да се справя, просто такива обяви не се намират в джобса.