Как ще ранква Google приложенията

От: Как ще ранква Google приложенията

App Indexing API Is The SEO App Key

In short, if you are getting into the app world and want to rank well in Google — you must deploy Google’s App Indexing API within your app, and of course, build a great user experience for your app users.

Mobile dev is here... и мога да ви светна и за други неща там.

Обаче базовото е Параграф22 - за да станеш известен трябват смъквания на приложението, като имаш смъквания ставаш известен. И тук е проблема - досега онези от Жужъл не знаеха какво ставаше вътре във приложенията на телефоните. Вече знаят... замислете се сериозно до какво ще доведе това.

До много неща, включително до по-висока бдителност от страна на потребителите. Но това със свалянията е логично все пак. ;) Дано и тук успеят да отсеят плявата, но пак се съмнявам. Имат сякаш повече контрол и правилата могат да са в пъти по-изчистени, а ако всичко написано е така, реално е нужно само добро представяне на приложението и разбира се интерес от страна на потребителя. :)

Добре реално погледнато според мен е много трудно да стане едно приложение популярно. Мисля че трябва да е оригинална идея с супер як дизайн и добре направено приложение и след това голяма реклама за да тръгне. Тоест инвестирани хиляди левове?
Така ли е или се бъркам. До колкото чета от статията ще се гледа и колко време потребителя се задържа в приложението и разни други. А да то е ясно че за свалянията най-много ще има ефект над популярността на приложението.

Re: От: Как ще ранква Google приложенията

Добре реално погледнато според мен е много трудно да стане едно приложение популярно. Мисля че трябва да е оригинална идея с супер як дизайн и добре направено приложение и след това голяма реклама за да тръгне. Тоест инвестирани хиляди левове?
Така ли е или се бъркам. До колкото чета от статията ще се гледа и колко време потребителя се задържа в приложението и разни други. А да то е ясно че за свалянията най-много ще има ефект над популярността на приложението.

Горе долу е така. Е няма как да тръгне нещо, ако идеята не е оригинална или полезна на много хора. Сетих се, че наскоро пуснаха ап за градския транспорт. Идеята не е мега оригинална, но пък е полезна, което пак върши работа. И за да го направят популярен апа, са пуснали тук там реклама. Може би с евро пари, но пак с пари е станало ясно, че има такова неща нещо. ;)

Иначе всякакви глезотийки има като апове вече, но определено има и какво да се прави.

И да имаш идея, и да направиш нещо ХИПЕР-МЕГА-УНИКАЛНО-ЯКО, нямаш ли реклама нищо няма да постигнеш.
И каквото и да си говорим, големите искат точно това, повече реклама....

Горе