Как ще се отрази смяната на статията

danko6

Well-Known Member
Да кажем че имам блог на който статиите са взимани от някой сайт и са минавани няколко пъти през преводача.Сега с тези статии съм се класирал добре,но знаем какво е качеството на google преводача.
Ако сменя статиите с добре си написани и уникални,но на същата си тематика същите заглавия,просто ще ги подобря.

Как ще се отрази тази смяна на класациите ми в серпа,може ли да окаже негативно влияние :)
Благодаря

ами то общо взето е как ще се промени класирането ми ако си променя онпейдж сеото , ами то няма точен отговор за на момента първо малко ще паднеш после или ще излезеш по напред или няма ( по напътствията на така нареченото синтетично СЕО би се казало че най добрата стратегия е да запазиш същата плътност на основните киурди)

но в бъдеще с все по дълбокто навлизане на семантично търсене опредлено ще е плюс да го направиш това със стаиите независимо от моментния резултат...

пп кофти написани статии карат хората да ти бият хикса или бек ... поне при някой типове сайтове е зле , колко ти е баунс рейта ? не е нужно да казваш ама се замисли над този въпрос :)

Аз лични ти препоръчвам нещо друго - остави си тази статия, преправи я така, че да е добре четима и добре подредена, сложи и снимков материал, даже малко я развий и така ще си гарантираш не само оставяне в резултатите, но и излизане за други думи от статията. След като е минато с транслейта от тук може само да градиш нагоре. :)

Ето какво трябва да направи:

1. Подобри статията, като и предадеш смисъл и стане подходяща за четене и разбиране.
2. Обособи някакъв стил, който да е отличителен за тази информация и го пренеси по един интересен начин на потребителите.
3. Добави картинки и снимки или други графични елементи, които да са релевантни на статията. Сложи им даже малки описания под тях, с малък текст.
4. Допълни я. Намери още материал по темата и го предай така както си написал и самата статия в точка 1.
5. Ако е нужно дай линк към ресурс, примерно като Wikipedia, Google, YouTube и каквото може, но ауторити сайт.
6. НЕ насилвай нещата, като слагаш много кл. думи или "оптимизираш". Щом излиза, значи това е направено по един или друг начин.
7. Подобри там където можеш, виж какво захапва след като напише кл. думата или фраза в сърч бокса. Ако нещо определено, гледай да не го разбиваш (комбинация от думи в точно определен ред).

За това се сещам и се надявам да съм дал правилен съвет. ;) Но вярвам, че ще помогне, отколкото да навреди. Каквото ще ти хареса на теб (и повечето потребители), това ще се хареса и на Google, според общото схващане. Говоря за потребителския изглед на темата, а не техническия и "back stage". :)

Успехи от мен.

От: Как ще се отрази смяната на статията

Много благодаря за бързите и изчерпателни отговори :)

Re: От: Как ще се отрази смяната на статията

Много благодаря за бързите и изчерпателни отговори :)
Предполагам ще са ти от полза отговорите ни. Това е и един добър начин да се развие една статия, да се ранкне добре и да започне да трупа трафик към сайта ти.

Горе