Как Wpmu.org се Възтанови от Пингвин Ъпдейта

От: Как Wpmu.org се Възтанови от Пингвин Ъпдейта

Добре де, по тая логика някой конкурент може да те набълбука с нискокачествени линкове и да те срине. Това е абсурдно. Няма ли да е по-добре ако е прекалено с линковете те просто да не оказват никакво влияние? То бива мания за наказания, но всяка нещо си има граници.

И аз имам някво наказание бях на добра позиция сега съм извън класациите незнам как да се върна в играта :Д

Re: От: Как Wpmu.org се Възтанови от Пингвин Ъпдейта

Добре де, по тая логика някой конкурент може да те набълбука с нискокачествени линкове и да те срине. Това е абсурдно. Няма ли да е по-добре ако е прекалено с линковете те просто да не оказват никакво влияние? То бива мания за наказания, но всяка нещо си има граници.

Ами търсачката сие тяхна така са решили че ще преборят спама.. тъпаци те си знаят важното е че дръпхаха хляб от ръцете на старите уебмастъри и след отчайващите данни за януари че не си спазват тагетите за печалбата за януари (по ниски от очакваните от олстрит) http://money.cnn.com/2012/01/19/technology/google_earnings/index.htm пуснатия 3 месеца по късно ъпдейт освен че дръпна хляб насочи сайтове към адурдс... (включително и аз готвя един само за адурдс в една ниша)

На мен пък въобще не ми се вярва зареди това да са се възстановили, защото, ако е така то ще започне една игра на прееби другарче дето до сега никога не е била толкова голяма. :)

С това ги плашат от години че ще стане прееби другарче, ама като нищо може да са го пробват дали наистина ще е така... засега май имат увеличение на ползваемоста на адурдс :) като всички започнат да го преебават другарчета предполагам ще го отменят този ъпдейт или като излязат данни че им е паднал пазарния дял....

алънфорт преди около седмица постна че след събмит в определен лист сайт от 12 позиция е отишъл на 50та та му написах да пробва да добави конкуренцията

като всички сайтове в една ниша ползват една и съща линк схема може да я омаловажат... или като ги накажат всички за едно и също резултата пак ще е същия като преди :)

От: Re: Как Wpmu.org се Възтанови от Пингвин Ъпдейта

като всички сайтове в една ниша ползват една и съща линк схема може да я омаловажат... или като ги накажат всички за едно и също резултата пак ще е същия като преди :)

Така си е.

алънфорт преди около седмица постна че след събмит в определен лист сайт от 12 позиция е отишъл на 50та та му написах да пробва да добави конкуренцията

Значи черните мисли или тъмната сила вече е започнала да витае усърдно в нета. :(

Е не чак в нета :) витае в Г :) за съжаление поради огромния им пазарен дял извън сащ (мисля че за бг им е поне 98%) и като основен източник на трафик за повечето сайтове си е като в нета...

друго си е при търсачките пазарното разпреледелине при търсачките да е почти 66 на 34 като в сащ ... още по добре би било да е с трима играчи с 40:30:30 и все пак да имаш поне 30% директни посетитрели тогава почти при всякакво развитие ще си по спокоен че не може един играч да си развява коня и да ти закопае бизнеса защото му е кеф....

Офтопик:

Важното е, че продължаваме да разискваме важни теми, а не само (що момичетата са много глупави и т.н.). ;)

Пак дето се вика който разбира тука се спира. :)

Сега ще излезе и модата да се правят възможно най-спамерските сайтове и няма да се оптимизира даден сайт а ще се добавя конкуренцията в спам сайтовете. Тоест ще се оптимизират сайтове на конкуренцията .... огледален ефект:)

Горе