Youtube's payout schedule:
$ 0.0033/1 view
$ 3/1,000 view
$33/ 10,000 views
$330/ 100,000 views
$3300/ 1,000,000 views
It doesn't start until you break one million and you must be a partner to get paid.
Блинки, благодаря ти за бързият отговор и полезната статия. Значи целта е да задържиш посетителя поне 30 секунди да гледа твоето видео.
Доста съм "бос" в тази материя и затова питам. Ти самият правиш ли видеа с цел печалба?
Здравейте, за да качваш клипове с цел печалба, трябва да се създаде специален профил или всичко става автоматично от нормалните ни профили. Извинете за въпроса, но наистина нямам представа.
Поздрави!
Да ползвам темата - От къде мога да платя за да пусна реклами в Тубата в Адуордса не виждам такава опция
Здравейте,
наскоро спорехме ако имаш англоезичен клип и го пуснеш от българия в Ютюб, първо дали това може да стане и второ колко плаща Ютюб за 1000 гледания? Някой ако има опит може да сподели страшната тайна![]()
Тук не става ли: https://www.youtube.com/yt/advertise/?
Препраща към adwords. И там е реално администрацията на тези реклами.
Мерси Блинки - Това е - Обаче ме кара за всяка реклама да избирам конкретен клип, а това ми се струва откачена работа има стотици клипове не може ли направо да въведеш ключови думи и да лепи наред
Гледам за БГ дава да посочиш минимално 3ст на едно гледане - Не знам по колко би взимало реално, но ако трябва да рекламираш в БГ на 3ст преглед не ми се струва много евтино