500 покани за денонощие от един акаунт. Кой е казал че имам 1И как ги каниш тези 10к фена, като има ограничение на поканите? Седмици, месец?
Аз също това се опитвам да разбера колега. Колко ли процента от тези 10к ще харесват страницата.. и дали изобщо ще я харесатКолко процента средно от тези 10 к. ще лайкнат страница, някаква статистика?
не сте ли пращали покани на фб приятели, да харесат ваша страница ? Фейсбук, не предлага опция за таргетиране.Изпрати ми повече информация за услугата, като:
таргетирани ли са феновете, начини на заплащане и др.
Съществуват много тематики и няма гаранция, колко хора ще лайкнат страницата ви. Ако на страницата ви темата ви е храни за бременни жени (примерно), не чакайте много фенове, защото нали се сещате, че в бг няма 5 милиона бременни жени, а и ако публикациите ви са пълна скръб..От поканени и харесали страницата разликата е космическа. Ако акаунта има 5000 приятеля, каненето става с 1 клик А дали ще харесат 1-5-100 никой не знае
Процентите са от 2 до 30% Но зависи от тематиката и качеството на страницата.Аз също това се опитвам да разбера колега. Колко ли процента от тези 10к ще харесват страницата.. и дали изобщо ще я харесат
Проявявам интерес. Моля за подробности за заплащането.Взимам по 20 лв на всеки 10 000 фена които ви поканя.
Показвам скрийншот с поканените фенове
Над 95% от феновете са български
Капацитета ми е над 10 хиляди покани на ден (на страница)
Здравей колега мога да ти хелп за споделяне пред 1.7 мил. минимум хора само БГ ! също и лайкове ! не за поканиИ аз се интересувам и от покани и от споделяне по групи