Като мръсно коте...

dekemvri

Well-Known Member
Интересно ми е, някой от вас изхвърляли ли са го от някоя от платформите за реклама/изиадс или httpool или garga/ като издател, без конкретна причина за нарушение на общите условия.
 
Последно редактирано:
От: Като мръсно коте...

Httpool и garga - да. Първите "уж" ме бяха одобрили, въртяха се рекламите им, не съм поглеждал 2 дни сайта, докато с изненада забелязах на третия ден, че на мястото където трябва да е техния банер има бяло каре. Писах веднъж, писах втори път и едва след третия път (да се чете след 2 седмици) ми отговориха. За гаргата просто нямам коментар. Ситуацията е подобна - регистриран и одобрен. Махнах им банерите временно. След 3 дни се опитвам да се логна с профила си - "Вашият профил е забранен от администратор" (или нещо подобно). Писах - отговор така и не получих.
 
От: Като мръсно коте...

Мен преди са ме блокирали от neogen, там и аз не разбрах защо, тези нещо не бяха съвсем в час. Имах един сайт и ме бяха одобрили, докато един ден не видях че не излизат рекламите. Писах им няколко пъти, накрая гледам пак ме активирали. После пак ме блокираха и така няколко пъти ме въртяха, докато не се отказах :)
 
От: Като мръсно коте...

Един сайт от easytrader.bg понеже беше грозен, а правеше много пари :)
След това от easyads 2 защото не поставях техни банери (най-вероятно) от easyads като те блокират ти пращат причините, които може би си нарушил ако не се намериш в тях... пише най-отдолу или по преценка на администратора.
 

Горе