takamato
Active Member
Хайде поздрав за всички с отворени очи :twisted:
Какво ли ти говоря... - Ефектен Обрат
Какво ли ти говоря... - Ефектен Обрат
тука takamato e прав отваряйте си очите че кой знае каква к***а ще ви дойде на главатаех тея к***и деа
не го каза @takamato а аз (предишния ми пост, втория ред, вдясно)ех тея к**ви деа
adi, ще ме прощаваш, но това не го каза @takamato а аз (предишния ми пост, втория ред, вдясно)
е на мене адиту не ми пречи за бизнеса
ако по цял ден си пишете в скайп (ама с такова темпо, че да не можеш да правиш нищо друго на компа), ще ме разбереш за какво ти говоря
за първото - само писане в скайп и мрънкане, че не може да излезе, защото "учела" за изпити - еми сори, ама щом намира време за скайп, на теория и на практика може да отдели време за 1 излизане деа(личеше си и колко учеше, то и затова не го взе) И й казвах "по-малко скайп, повече да излизаме да се виждаме",ама в отговор - не та не. Да си го кажем направо - 2-3 часа навън е по-добре от 4-5 часа в скайп. Друго си е все пак да се видите ебаси.айде пак вместо да се радваш , че си толкова търсен
иначе разбрах ама грубичко ми прозвуча та за това се намесих в иначе чисто мъжката ви темичка
За второто - живеем в демократична държава, всеки има право на отговор, ади
@takamato тъй си и мислех , че в заглавието става въпрос не за любов ,а за сех...то затова най- големите бизнесмени в крайна сметка се женят за най -големите к***и :lol:.Ако бизнеса върви добре - няма да ти пука как върви любовта.
Имах предвид комедията "Муза" с блудкавото изпълнение на Шарън Стоун .. да тя е невероятно посредствена актриса нали , а пък пича от "Обратен ефект" е най-големия певец и експерт в "любовта ".Иначе филма "Музата" е със страхотен сценарий и невереоятно блудкаво изпълнение