webstil
Well-Known Member
Здравейте колеги, попринцип ползвам 1 българска хостинг компания, която като цяло ми харесва, защото предлага добри цени, попринцип сайтовете се отварят бързо, а и най-вече хората от съпорта са готини и помагат, а и са ми прехвърляли изцяло два сайта. Че така де, имах 1 сайт при тях, но вече имам 3 там. Всичко общо взето е добре, но понякога ги хващам, че нещо им става със сървърите. Ето днес например вече 2 часа и половина не ми отваря сайтовете. Айде 2-та добре, ама 3-ия е магазин и нито мога да си проверя поръчките и по-големия проблем, хората не могат да го отворят. Така губя клиенти, поръчки и съответно пари. Та се чудя какво да правя в подобни случаи, може би ми се случва на 5 месеца по 2 пъти, но може би просто тогава съм засичал аз, ами ако е повече време сайта да не се отваря, кой знае колко посещения губя заради това. Това като цяло не ми харесва, но освен да им пиша един лош мейл. Предния път като стана така им писах и ми обясниха, че сега се отварял сайта, но днес не мога да им пиша, защото дори сайта на хостинга не се отваря
Предполагам на всеки се е случвала подобна ситуация, та реших да пусна тази тема.
Предполагам на всеки се е случвала подобна ситуация, та реших да пусна тази тема.