ops5
Active Member
Привет,
планирам да кача доста клипчета в сайта ни. Някои от тях ще са наши, саморъчно заснети при работата. А другите ще са взети от различни сайтове, като youtube i nationalgeografic, примерно.
Идеята е сайта да е по-полезен за клиентите ни и да помогнем на SEO. Но ние лично няма да можем да заснемем много клипчета, а ми се иска да е по-богата видео галерията. За това мисля да вземем от други места още клипчета.
Въпросите ми са два:
Благодаря предварително за съветите.
планирам да кача доста клипчета в сайта ни. Някои от тях ще са наши, саморъчно заснети при работата. А другите ще са взети от различни сайтове, като youtube i nationalgeografic, примерно.
Идеята е сайта да е по-полезен за клиентите ни и да помогнем на SEO. Но ние лично няма да можем да заснемем много клипчета, а ми се иска да е по-богата видео галерията. За това мисля да вземем от други места още клипчета.
Въпросите ми са два:
- Тези, които са взети от другаде могат ли да навредят на позициите на сайта, като откраднати или нещо подобно? Ще напиша източника, но все пак как ще реагира Г? Дори ще си поиграя да сложа субтитри на някои от тях, да са още по-полезни.
- Как да направя полезни за SEO нашите саморъчни направени клипчета. За снимките разбрах, че се слагат наименования, алт тагове, описания. А за клипчетата какво се прави?
Благодаря предварително за съветите.