deffnews Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Октомври 2022 #2 Става въпрос за реално качване от Финландия.
Firefly Well-Known Member Рейтинг - 90.9% 20 2 0 7 Октомври 2022 #3 Какво значение има откъде се качват клипове?
deffnews Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Октомври 2022 #4 Firefly каза: Какво значение има откъде се качват клипове? Увеличете... Добавям и Германия. Мисля, че все още има, ако не са променили нещо монетизацията е много различна в различните държави, а пък специално за тикток не може въобще от всякъде.
Firefly каза: Какво значение има откъде се качват клипове? Увеличете... Добавям и Германия. Мисля, че все още има, ако не са променили нещо монетизацията е много различна в различните държави, а пък специално за тикток не може въобще от всякъде.
deffnews Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Октомври 2022 #5 Ето и един линк по случая. https://influencermarketinghub.com/tiktok-money-calculator/
desoe Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 8 Октомври 2022 #6 Имам предчувствие, че това ще ти е най-успешният бизнес до момента. Успех!
nandibandi Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Октомври 2022 #7 desoe каза: Имам предчувствие, че това ще ти е най-успешният бизнес до момента. Успех! Увеличете... + гроздето от подписа. Да се свързват само стари френски винарни.
desoe каза: Имам предчувствие, че това ще ти е най-успешният бизнес до момента. Успех! Увеличете... + гроздето от подписа. Да се свързват само стари френски винарни.