Много дръзка и предизвикателна оферта, признавам. Чак ми стана любопитно, та се реших да пиша. Надявам се да разберем и "уловката", понеже липсват детайлите, а гледам цената вече пада и под 180лв. Какво правим, ако ви препратя лист с 10к продукта - само наименувания? Да не стане In the end нещата да не се получават по автоматичния или полуавтоматичния начин и да ви наеме бутиков магазин, който се нуждае от Custom снимки, уникално описание, Meta title, description, рисайз, бял фон и други. Пишете детайлите....
Ако е така, то тогава поздравления - би ви наел и работник в онлайн магазин, че да пие кафенце докато изкарва за горница за него си, докато вашата фирма качва неограничен брой за 180-лв на месец. Не се шегувам (?)
п.с. Дайте детайли. С такова гръмко предложение (признавам наистина е такоива) подбивате конкуренцията на колегите тук без да се обосновете или уточните детайлите.
Супер е, че сте намерили начин и примамливи цени, но на мен лично без допълнително инфо ми изглежда малко като реклама тип "Как да изкарваш по 20к на ден, докато пиеш бира на Карибските" и това разбира се подкрепено с подходящата снимка
.
То бива бива
черен петък, ама с такава оферта голяма част от модерната "работа от вкъщи" (по-конкретно "администратор на онлайн магазин") си заминава без право на обжалване
.