А в хедъра видя ли "търся мнения на лаици" ?
За хората които ми звънят пишат и т.н.
Всеки един бранд е различен. Някои са на принципа копи-пейст, други са за превод и не са на българския пазар, трети са за редакция на снимки или описание, цена и т.н. Всеки един файл се коментира предварително на каква стойност ще е за да няма ощетени.
Аз кога съм качвал продукти по шопове, ти си се въргалял из кошарката, да си търсиш биберона
А и май все още го търсиш, кат гледам какви глупости пишеш.
Ръчно качване на продукт може да отнеме и до 10мин. Имаш заглавие, имаш описание, имаш цена, почти винаги - вариация, понякога и количество. Ако е 6, задължително мета тагове по време на обработката. За снимка, може да се наложи и преоразмеряване, да не говоря и изрезване, ако пак си 6 - трябва и читав алт таг, а понякога (доста често) са 4-5 снимки. Понякога (а и често) имаш и къстъм поле. Понякога... има и още бая работи..
Ти не си писал в началото нищо повече от "
заплащането е 0.50-1лв на продукт спрямо сложността и изискванията", така ли беше??Така че не ми се измъквай с "
Всеки един бранд е различен. Някои са на принципа копи-пейст, други са за превод и не са на българския пазар, трети са за редакция на снимки или описание, цена и т.н. Всеки един файл се коментира предварително на каква стойност ще е за да няма ощетени." Какво, сега пък твърдиш, че за всеки продукт минава различен специалист, един за текст, един ценови-маркетингов специалист, един дизайнер, един сео-оптимизатор
Ако е за масов импорт, вече е друга работа, но ти умишлено нищо не си споменал..
За мен истината е, че си търсиш балъци, а най-вероятно и си под-изпълнител и са си видел, че е тегаво и си викаш "чей са некой закъсал тинейджър да намеря в оня форум балъшкия" ахахаха
Са разбра ли, че тук няма "en-IN", но ако не си - винаги мога да го напиша и по-бавно