Кейсове за телефон

kamentk

Well-Known Member
Дайте някой китайски сайт от който да мога да поръчам общо 5-6 кейса за 2 вида телефони и евентуално за един таблет, че се убих да търся и не мога да намеря. В ибей само някакви кифленски или прозрачти, а пък много мразя прозрачни работи(e има и изключения, ама не му е тука мястото :wink:). То ясно че не е мъжки аксесоар, ама не може от 6 месеца да нямат син ,непрозрачен силиконов нито един търговец в ибей. Имам сега един черен, ама взе да сдава багажа, пък наскоро се сдоби с още една резка и направо вече ме е срам да го ползвам, понеже е 3-4 лв максимум, пък не ми се взема пак черен. В моя град има един търговец, ама ги дава по 15 лв и то има само бели за моя телефон, а тъмен телефон с бял кейс не върви.

Ааа и да може да се плаща с PayPal
 
От: Кейсове за телефон

Най-добре е от eBay. За какъв модел телефон става въпрос?
 
От: От: Кейсове за телефон

Най-добре е от eBay. За какъв модел телефон става въпрос?
Samsung galaxy s duos е моя, другия е на един познат някакво НТС, ама не ми е казал модел, просто беше станало въпрос, че си търся и се разбрахме ако вземам дя взема и на него. Ясно ми е че Ebay е най-добре, ама все пак да видя има ли нещо. Тайнидиила го пропуснах, ще хвърля едно око там, алиекспреса, мисля че не може с пейпал да се плаща.
 
От: Кейсове за телефон

Виж този линк. Доколкото виждам има сини от TPU силикон. Те са най-добрите.
 
От: Кейсове за телефон

Мерси братле, ама баш са от тея прозрачните, пък много обичам да си слагам разни листчета и пр зад кейса, а се виждат много грозно. Ще търся още малко, пък ще взема пак един черен и ще се оправи работата.
 

Горе