hatre
Active Member
Здравейте на всички. Нов съм в сео-то и на всякъде чета за това уникално съдържание и честото обновяване на сайта, за това имам няколко въпроса, които изключват обновяването на сайта с информация
За да се класира сайта трябват линкове. Мога да взема линковете от директории (повечето директории са загубени и не ми се говори за директории), сайтове за статии, линкове от сателити, блогове от които се коментира. До тук е добре, но
За да се класира сайта трябват линкове. Мога да взема линковете от директории (повечето директории са загубени и не ми се говори за директории), сайтове за статии, линкове от сателити, блогове от които се коментира. До тук е добре, но
- колко сателита трябва да се направят, някои казват 20-30 други 2-3, но да са добре направени както основния сайт. От тези сателити ще има ли голяма полза и рентабилност, защото ще отнеме много време за тяхното изграждане, а после трябва ли да се обновява в тях информацията (поне на месеца1 път да се вкарва нещо ново)
- има ли смисъл от фолол линкове на коментари в блогове на различна тематика
- с но-фолол линковете ГГ не обхожда сайта, казват че са въведени за да се намали спама, но той даже се бил увеличил, имат ли seo стойност само като линкове като изклщчим трябфика който може да ни дават.
- сайтовете за статии предполагам имат най-голяма тежест, там горе долу колко думи трябва да е статията, аз смиля че половина страница на word е добре
- правенето на нова страница в сайта ни еквивалнтно ли е на линк към сайта ни т.е. вместо да слагам някакви неща в сайта си да слагам само линкове към него. Също така ако съм писал в някакъв много посещаван блог или форум, с различна тематика от сайта този линк ще има ли голяма стойност
- как се прави номера сайта без да се обновява да си запазва позицията, като има конкурентни сайтове които се обновяват. Това може ли да стане с линкове от мноог посещавани сайтове, с различна тематика