ohcysp
Member
Здравейте. По принцип не пиша във форума, а само чета, но в момента срещам един проблем за който търся съвет. Оптимизирам един сайт за ключова дума от типа word1 word2. Домейна ми е word1-word2.org. Месец и половина след закупуването на домейна сложих wordpress и без да искам се беше индексирало някакво default съдържание. Както и да е премахнах го и сложих мое съдържание оптимизирах според моите познания. Повечето от новите страници се индексираха. След което преди около 3 седмици почнах link building и от около 5-6 подобни по тематика сайтове сложих линкове, еднопосочни с anchor word1 word2. В следствие на това за около седмица-две yahoo site explorer-a показваше около 7к линкове. До тук всичко хубаво обаче ме няма никакъв в SERP-a за ключовата ми дума. Няма кой знае каква конкуренция за нея около 600-700к резултата излизат. Въпросът ми е възможно ли е да съм филтриран по някакъв начин за тази ключова дума? Прекалил ли съм с линковете? Колко време да чакам и има ли смисъл да си губя времето да чакам още? Единственото което ми идва на ум ако не се класирам в скоро време е да изтрия сайта от индекса, да изтрия и самия сайт и да регистрирам нов домейн. След което да прехвърля съдържанието и линковете с новия url, но по 1 на седмица да речем. Моля дайте съвет. Благодаря предварително.