Здрасти, на трафик от Youtube не може да се разчита от линка в профила, защото е още един клик, който малко хора правят. Аз имам средно по 10 посещения от там и то при положение, че при сърч на 1 единствена дума съм на първа страница с резултати на Youtube.
Когато правих видео клиповете не сложих в тях надпис с адреса на сайта и реално между видеото и сайта ми няма връзка, така че сложи надпис с адреса на видеото. Обаче даже и да има надпис, трябва много да си ги заинтригувал, че да си направят труда ръчно да си го въведат в браузъра.
Според мен трябва да предложиш нещо много уникално, шокиращо, противоречиво, заради който да дойдат на сайта ти и от там вече да им продаваш. Иначе заради продукт да те посетят е малко странно, защот продукти има навсякъде, а и хората не обичат да им се продава директно, искат да имат усещането, че са направили мотивираща покупка в следствие на това, което са прочели.
Макр че ако пуснеш видео за тип виагра, от която не само ставаш секс атлет, но и ти пораства с 5 см и печелиш и от лотарията - ще имаш трафик. Просто ти трябва нещо яко и повечко хора да го гледат след качването му в youtube, щото иначе ще потъне в небитието.