От: Когато си влюбен!
USAF, да не си станал бабоебец :lol:
Е ти луд ли с бря :lol: Що думаш бре момче, не съм гюрюнтофил :lol: Не си ме разбрал правилно, падам си по големи какички, стегнати и поддържани.
В една стара тема даже бях писал - в момента с тази която живея е с 8 години по голяма от мен, на 42 години е каката, но като я видиш не и даваш годините, все едно че е с 3-4 години по голяма от мен. Вероятно причината да е запазена че никога не се е женила и не е раждала, или ген, но в седмицата по 3 пъти ходи на аеробика и фитнес - поддържа се жената много повече от лапешките чалга-кифли дето ходят с виснали задници и от 75 кг. нагоре
Исках да кажа че познавам хора които ходят направо с дърти дебели лелки, но имат кинти $$$.
Можем само да им завидим че ги глезят финансово. В Норвегия един приятел се ожени за една 15 години по голяма от него, той е на 38 а смятай жена му на колко е. Ама дъртата е наследила 5 звезден хотел, и има един голям палат на 30 км от Осло. Нека му е лошо а :wink: Един друг се ожени за германка - дебеличка и дъртичка, ама с пари. Тука в България му купила къща, апартамент и кола. Пича вика - нека ми завиждат, могат само да ми пръднат на оная работа, и да ми дишат праха след колата ми. Времената станаха такива че трябва да оцеляваш. Имаш ли скрупули - гладуваш и мизерстваш.
Ако питаш мен - аз например не мога да си тургам оная работа в куцо, кьораво и сакато само заради това че е богата и имала дупка. Аз във всяка дупка не си пъхам оная работа, то туй нещо у гащите ми да не е баница.
Не че ще ми се изтърка ама все пак.
Все пак една жена с нещо трябва да ме привлече, да ми хареса. Даже и за една вечер да е - пак си имам изисквания към жената, освен ако не съм много пиян на градус и да ми е паднало пердето :lol: че да се подхлъзна.
Рецептата е в по големи стегнати и поддържани какички които имат повече възможности, не е задължително да е прекалено богата, но да има възможности и в трудни моменти да ти помага, а не да ти бъде като кърлеж на врата, както правят чалга-кифлите, и като види че си на червено с финансите ( което е временно до като получиш следващия превод на парите ) и да ти бие шута и да отиде при първия батко за да и стане сладко. Съвета ми е който все още е сам, да се ориентира към по големи какички, устроени с повече възможности, които ще те подпомагат в кризисни ситуации. Има и друго - колкото си по малък от каката, толкова тя повече ще ти угажда на прищявките, защото е готова на всичко само и само да не загуби по младото си гадже. Бил съм с много дами по големи от мен, и ти казвам от опит.
А
Даласа да не се чуди и да не се вайка, ами да търси каки, и да си намери щастието и късмета.
Даласе има много каки търсещи по млади момчета, но трудно си намират, защото все още БГ-момците не могат да се оттърсят от старите закостеняли балкански скрупули, какво ще кажели родителите им, приятелите им, роднините им, и очите им са заслепени от кифлите които не те оценяват ни най малко. До като една голяма зряла жена която е наясно със себе си, знае какво иска, трезвомислеща жена здраво стъпила на земята, ще те уважава повече и от майка ти и ще е готова на всичко за теб. Нищо не ти пречи да опиташ.
Един съвет от мен, аз като човек който имам доста опит с жените ( не се хваля но е така ) ако трябва си го запиши:
"След жена и след автобус, никога не се бяга". :wink:
П.П. Ако търсиш съвет за жени, в каква ситуация как да подходиш - питай мен. Аз колкото мога ще помагам.