D devilx Well-Known Member 2 Януари 2012 #1 Кога да очакваме пак безплатни ваучери за реклама в гугъл или фейсбук.. особенно за стари акаунти?
vbogoev New Member 2 Януари 2012 #2 От: Кога да очакваме безплатни ваучери devilx каза: Кога да очакваме пак безплатни ваучери за реклама в гугъл или фейсбук.. особенно за стари акаунти? Увеличете... Ако можеше някой да отговори на този въпрос...
От: Кога да очакваме безплатни ваучери devilx каза: Кога да очакваме пак безплатни ваучери за реклама в гугъл или фейсбук.. особенно за стари акаунти? Увеличете... Ако можеше някой да отговори на този въпрос...
wood Well-Known Member 2 Януари 2012 #3 От: Кога да очакваме безплатни ваучери Това с безплатните ваучери за стари акаунти е трудно. Имам 5 активни акаунта и за година и половина само за един акаунт съм получил такъв ваучер. Някъде бях чел че такива ваучери се предлагат предимно на големи корпоративни клиенти.
От: Кога да очакваме безплатни ваучери Това с безплатните ваучери за стари акаунти е трудно. Имам 5 активни акаунта и за година и половина само за един акаунт съм получил такъв ваучер. Някъде бях чел че такива ваучери се предлагат предимно на големи корпоративни клиенти.
Maverick Well-Known Member 3 Януари 2012 #4 От: Кога да очакваме безплатни ваучери Аз предлагам ваучери за стари ФБ акаунти Склонен съм да направя и бартер за реклама или услуга. Иначе цента е 10лв. за $25
От: Кога да очакваме безплатни ваучери Аз предлагам ваучери за стари ФБ акаунти Склонен съм да направя и бартер за реклама или услуга. Иначе цента е 10лв. за $25
G Gamersbg New Member 28 Януари 2012 #5 От: Кога да очакваме безплатни ваучери Maverick каза: Аз предлагам ваучери за стари ФБ акаунти Склонен съм да направя и бартер за реклама или услуга. Иначе цента е 10лв. за $25 Увеличете... Аз бях получил такъв ваучер, но не съм голям корпоративен клиент. Според мен всичко е на произволен принцип...
От: Кога да очакваме безплатни ваучери Maverick каза: Аз предлагам ваучери за стари ФБ акаунти Склонен съм да направя и бартер за реклама или услуга. Иначе цента е 10лв. за $25 Увеличете... Аз бях получил такъв ваучер, но не съм голям корпоративен клиент. Според мен всичко е на произволен принцип...