dilyan_ostr Active Member 27 Април 2013 #2 От: Кога е следващият ъпдейт? Юни някъде, но никой не знае със сигурност. По принцип пускат ъпдейт на 3-4 месеца, последния беше началото на февруари
От: Кога е следващият ъпдейт? Юни някъде, но никой не знае със сигурност. По принцип пускат ъпдейт на 3-4 месеца, последния беше началото на февруари
pepo_999 Well-Known Member 27 Април 2013 #3 От: Кога е следващият ъпдейт? TqnaTa Stankov каза: Кога е следващият ъпдейт на PR? Увеличете... кой сайт ще следим
От: Кога е следващият ъпдейт? TqnaTa Stankov каза: Кога е следващият ъпдейт на PR? Увеличете... кой сайт ще следим
P plamenboss Member 27 Април 2013 #4 От: Кога е следващият ъпдейт? Понеже аз също се интересувам от предстоящия ПР ъпдейт и доколкото знам се очаква след 1 Май, но не гарантирам, че информацията е на 100% сигурна.
От: Кога е следващият ъпдейт? Понеже аз също се интересувам от предстоящия ПР ъпдейт и доколкото знам се очаква след 1 Май, но не гарантирам, че информацията е на 100% сигурна.
TqnaTa Stankov New Member 27 Април 2013 #5 От: Кога е следващият ъпдейт? psbulgaria.com от 1 месец на сам разменям линкове и мисля,че може на следващият ъпдейт да вдигна PR 1
От: Кога е следващият ъпдейт? psbulgaria.com от 1 месец на сам разменям линкове и мисля,че може на следващият ъпдейт да вдигна PR 1