Кога ще бъде следващият Google Toolbar PR Update?

Кога ще бъде следващият Google Toolbar PR Update?

• 1 юни - 6 юни

Votes: 4 21.1%
  • 7 юни - 13 юни

Votes: 0 0.0%
  • 21 юни - 27 юни

Votes: 3 15.8%
  • 28 юни - 4 юли

Votes: 7 36.8%
  • август

Votes: 5 26.3%

• Общо гласове
    19

strana

Well-Known Member
Кога смятате, че ще бъде следващият Google Toolbar PR Update?

P.S. вместо август в анкетата да се чете юли

Последно редактирано:
От: Кога ще бъде следващият Google Toolbar PR Update?

По-добре да е по-скоро, за да мога да продам некое линкче.Криза е ... :D

29-30 юни :)

Къртици няма. Просто се следва една елементарна прогресия. Обикновенно ПР ъпдейта (по мои изчисления) е на 3 месеца без 3-4 дни. Предишният беше в средата на април, следващият трябва да бъде в края на юни/началото на август. Всяка година е така, поне през последните 3 години (в които следя животното наречено ПР), макар че онези може да ни изненадат във всеки един удобен за тях момент. Мен лично не ме интересува кога ще е, не продавам връзки :) Интересува ме СЕРПа, а той от има няма две години и горница не се влияе от ПРа. Може би греша, но съм на 80% сигурен, че в момента линкове от 5 сайта с 0 ПР, ще бъдат доста по-полезни от линк в сайт с ПР 4. Алгоритъма се промени, така че не виждам какво толкова ви интересува ПРа, който ви отрежда някой си, пък било то и гугъл? :)

Едит: Нещо което пак не е точно доказателство, но оптимизирах за определена ключова дума и сайта стигна ПР 5 и все пак си бях на втора страница, след камара други сайтове, които печелят вторичен трафик (изобщо не се бориха за тази дума/фраза) и една камара блогове :). Като гледам политиката - не е важен ПРа, важна е бройката (Може да греша - не задължавам никой да се съобразява с мнението ми)

Ей ей :) да се надяваме да е по-скоро , че идва моренце и ще ходим на почивки , ала бала , няма да имаме време да се занимаваме със серпа.

Нещо анкетата ми се струва объркана. Юли месец тотално липсва. 7 юни - 13 юни го има написано два пъти.

Повече ме интересува SERP update. :)

Нещо анкетата ми се струва объркана. Юли месец тотално липсва. 7 юни - 13 юни го има написано два пъти.

Посочено е в първия пост, че е объркана и причината за това - не може да се редактира анкета (или поне аз не успях).

Горе