Кое е по-важно индексирани стр. или PR

DonMakaveli

Well-Known Member
Значи моя сайт има за в момента 33 000 индексирани страници и е с ПР 2(доколкото е вярно какво ми показва някои сайтове), сайта ми е на 3г.(в началото само му сринах СЕО-то),при ключови думи излиза на първите 3 места...

Но съм виждал други сайтове с по-висок ПР, и в пъти по-малко индексирани страници

Та не е ли по-важно броя на индексираните страници , отколкото ПР-а?

От: Кое е по-важно индексирани стр. или PR

Обменяй и си закупи малко връзки за да го направиш на 4-5.
Иначе и двете са важни!
Кое е по-важно: да имаш голям асортимент от стоки в магазина си или магазина да е на оживено място?

на каква тематика е сайта

От: От: Кое е по-важно индексирани стр. или PR

Кое е по-важно: да имаш голям асортимент от стоки в магазина си или магазина да е на оживено място?

Хм, и как PR-а влияе на SERP-а? :)

Естествено, че и двете са важни, ако говорим за място и брой стоки, но PR-а НЕ значи място.

Последно редактирано:
големия брои ин декирани страници дават възможност за захапване на голям брои силно таргетирани лонг теил киурди. Това е най-добрият вариан... с сега като ги имаш индексирани трябва да им помогнеш малко да се ранкнат

PR-а e вече минало свършено време.Трябват линкове от качествни сайтове с подобна тематика на твоя,било то ПР 0 -няма значка,важното е линка да е от страница с по-малко от 25 изходящи линка

като цяло гледай да имаш много индексирани страници за да излизаш с много търсени думи и тогава ще имаш повече трафик а нали това е най-важното.Понеже знам един приятел има PR4 ама едвам вързва 100 уникални на ден .

Горе