Кой дъб в гората е най-голям и в кои месец са родени най-успешните хора?

tanipo

Well-Known Member
В гората най-големия дъб е тоя дето е имал най-много място да расте спокойно, като младо дърво не са му гризали зайци кората и най-много слънце е достигало до него - средата е решаваща за нашето развитие.

Прочетете малко повече и за градчето Розето в САЩ, където единствено топлите взаимоотношения между жителите са единствената причина за по-доброто здравословно състояние на хората - средата е решаваща за нашето здраве.

Всичко по-успешни спортисти са родени в началото на годината, това се дължи на системите за подбор, които поставят децата родени по-рано в позиция с предимство защото са по-развити от връстниците си физически и те получават по-голям шанс в живота - системата ( демек средата ) е решаваща за нашия успех


Поздрав за всички оптимисти желаещи да се развиват в България!*

* последния пример е проблем за спортистите в световен мащаб, но ние си имаме доста трески за дялане в областта "как системата не дава възможности за развитие"
 
От: Кой дъб в гората е най-голям и в кои месец са родени най-успешните хора?

Бахмааму останал съм неразбран....
 
От: Кой дъб в гората е най-голям и в кои месец са родени най-успешните хора?

WTF ?
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
 
От: Кой дъб в гората е най-голям и в кои месец са родени най-успешните хора?

Системата може и да не ти дава възможност за развитие, но никой не те кара да се съобразяваш с нея. Съобразяването със системата трябва да е само в границите на крайно необходимото. Ако системата не ти дава право на образование, сядаш, четеш, учиш се сам. Ако системата не ти дава право на работа, има интернет и все някъде по света търсят специалист като теб. Ако системата те обявява за престъпник просто така, натрий и носа със собствените и закони.
Има много други неща, които мога да изредя. Системата не ви е виновна. Всеки се е появил в правилния момент с правилните дадености за да може да изживее живота си достойно.
 

Горе