Богатите, големи и силни държави са най-печеливши. Колкото повече малки, бедни, разпокъсани и изостанали страни има, толкова по-голямо влияние могат да оказват те и да стават още по-богати, като продават залежали храни, стари коли, перилни препарати със занижено количество активни съставки и други боклуци, които те няма какво друго да правят и иначе биха им донесли дори загуба. Същевременно за жълти стотинки купуват наши висококвалифицирани специалист, които им помагат да станат още по-богати, докато тук става все по-зле, защото всеки кадърен работник или вече е емигрирал, или се готви да направи това. Във всичко има баланс. Колкото по-бедни сме ние, толкова по-богат е някой друг.
Кво си изтрил бе аМунчо
да не си се напил с лимонада
и да си отприщил аналния гейзер,
дето бълва фекални изумруди!? :-o
Много културно копеле, благодаря на майка ти, че е възпитала такъв келешДа КОПЕЛЕ!!! ПОЛЯХ НА МАЙКА ТИ!!!
Много културно копеле, благодаря на майка ти, че е възпитала такъв келеш
С по голям посерко не съм си писал във форума :-o
Ами идва ми отвътре, кво да направяне съм го писал аз това!!! гаранция, не знам защо си го измисляш..
сигурно мразиш комунистите?
Математик - тебе освен ти и още 2ма души тук нали знаеш, че никой не те взима насериозно когато говориш такива неща, след като хората знаят, че си гербераст.
Ти не разбира ли, че аз не съм герберист. Аз съм антикомунист или анти ДС (БСП + ДПС и отскоро Атака) така да го кажем.