uni-web
Well-Known Member
И само да не съм чул некой да плюе, бул мамите !!!!
Поклон :roll:
Темата
@La Catrala
Лили, съгласна съм с написаното от теб и точно заради това за такъв мъж не е коя и да е жена.Живеем в мирно време, но ако живеех по времето на робството щях със сигурност да не си седя у дома с деца, а да хвана Балкана с мъжете. В такъв смисъл една любов сред куршуми, огън и голяма доза идеализъм щеше да е прекрасна за мен. Не съм от жените дето ще седят пискюлите да ги обезчестяват и ще навеждат покорно главица. Щях да препдочета един достоен и борбен финал за себе си.Ако сега не сме мирни времена изобщо няма да го оставя моя да се скатава от военна служба, както би следвало да прави всяка съпруга. Много грозно ми стана гледайки един документален наскоро как много мъже по време на гражданската война в Салвадор за избягали в Щатите зарязвайки жените и децата си за да си спасят кожите. Стигнало се дотам, че взимали деца на 7-10 години на военна служба щото татенцата са духнали.
@La Catrala
Лили, достатъчно съм гледала и прочела за т.нар военно време. То не е време за деца, поне аз така смятам. В такова време наистина бих си го спестила и на мен и на евентуалното дете. Бих се отдала на каузата, поне така мисля познавайки се.
Поклон :roll:
Темата