Re: Ами ужасно много казват .....
limoeg каза:
Ами "ужасно много е" казват хората като им кажа колко изкарвам. На пазара съм от 2 год, няма да кажа колко точно но да речем доста доста повече от 3000. Долара.
Пропуснах да спомена нещо много важно - не на българския пазар естествено. Но не съм тука да се хваля а да видя на къде съм. нали знаете че парите никога не стигат...винаги може още
За нивото може да погледнеш
това (това за сео-та но си е валидно и за ппц и афилиейт уебмастъри) Може да приемеш че си от добрите
и си на път към 10 ниво
или ще си първият тук които го е ударил
(незнам колоко е доста повече)
limoeg каза:
$500 на месец от афилиейт програми????? ами това е комисионна. Продавай ти бе човече. а не да работиш за някой друг и той да обира парсата. Нали се сещаш колко ще ти е печалбата за същото нещо ако не си посредника с комисионната
Тук не съм много съгласен отговорих защо в другата тема.
Предимстовото на афилиейта е че не се занимава с нищо друго освен маркетинга на сайта си но си плаща цента за това изразено в намалени печалби в сравнение с дропшипинга.
Когато си на 4%-5% комисона разликата може да е огромна но като си 40%-50% или дори повече% печелите що годе по-равно с програмата а е нохасъл и можеш да въртиш и 10 програми едновременно защото мислиш само за маркетинга
limoeg каза:
Приятелю - продуктите са произведени. Само чакат някой да ти продаде. Ще ти пусна ключовата дума за заbогатяване онлайн - "DropShipping".
В нета няма по-добър начин за забогатяване. Всичките са еднакво добри стига да си достатъчно постоянен да ги следваш. И нон стоп да си опън маинд за нови добри идеи без да зарязваш старите си проекти
В този ред на мисли бих се радвал ако споделиш във форума една листа с няколко дропшипъри които са проверени че са коректни и пращат продуктите
Ще от полза за всички на което и ниво да са
ПП Да направиш твоя афилиейт програмта е много добра идея
а ако даваш добри комисионни тук сме ти таргет маркет
и може да понаправим малко кеш съвместно
Ако имаш накави въпроси по темата питай :wink: