ХАХАХА, яко :lol: Не мога да ти дам реп, ама ме разсмя доволно :clap:
този сорт дини изобщо не са вкусни, а за клипа много са забавни с нетърпение очаквам следващия им хитАз я краднах динята! 8)
Я ела в градината, да ти цепна която диня посочиш, и после ще говорим за вкус! :clap:този сорт дини изобщо не са вкусни, а за клипа много са забавни с нетърпение очаквам следващия им хит
Виж сините букви по горе.Вискяр каква е тази диня м/у жълт и оранжев цвят ? ;д
този сорт дини изобщо не са вкусни, а за клипа много са забавни с нетърпение очаквам следващия им хит
Това са един специален сорт дини - по нашия край им викаме 'кратуни'.Я ела в градината, да ти цепна която диня посочиш, и после ще говорим за вкус! :clap:
Дебелата кора зависи от два фактора. Единия е сорт. Другия фактор, с много голямо значение, е поливния режим. Тази година в градината ми, общо взето, няма никакъв ред. Семената от дини дойдоха късно, за първи път рътих семена...Сортът с дребни черни семки е един от най-вкусните..., задминава поне половината от "карпузите" с марка "Любимец". А тва, че динята на снимката изглежда зелена и е с дебела кора, е отделен въпрос. Вероятно е била резната ненавреме
с най-голямо удоволствие, че тази година не съм ял още диня а ,че тази диня е най-гадния сорт не можете да ме убедите .Дядо ми една година целия 'бостан' беше засадил с такива дини и имаха вкус на тикваЯ ела в градината, да ти цепна която диня посочиш, и после ще говорим за вкус! :clap:
Имаш пет минути да намериш градината, след като влезеш в темата. Иначе получаваш червено и вечен бан от форума.А къде се намира тази градина ?
Отне ми точно 1 минута и 18 секунди да открия градината признавам домързя ме да потърся и затова попитах.Доста ми е далеч иначе с удоволствие бих я разгледал и бих си набрал нещоИмаш пет минути да намериш градината, след като влезеш в темата. Иначе получаваш червено и вечен бан от форума.
Преди няколко дни завърши SEO олимпиадата. Беше открита китайската ферма, която ще произведе памука; черничевите дървета, необходими за коприната; залива в Индийския окен, където се въдят мидите, даващи перли с нужния оттенък на бисерите; дизайнера, бижутера и шивача на тоалета на Червената шапчица. Всичко това, за деня на нейното пълнолетие - когато го достигне. Само не бе открит бъдещия дефлоратор...
А ти питаш къде е моята градина?! Във форум за разкриване на всякакви тайни в Мрежата!