Cybertack New Member 8 Април 2008 #1 Здравейте, реших да създам тема в чест на тези като мен които висят до късно пред компютъра (не казвам, че е здравословно ) И всеки който е тук след 00:00 демек 12 часа да постне нещо
Здравейте, реших да създам тема в чест на тези като мен които висят до късно пред компютъра (не казвам, че е здравословно ) И всеки който е тук след 00:00 демек 12 часа да постне нещо
Blinky Owner 8 Април 2008 #2 Еми, аз съм един от тях. Не съм горд с това, не е никак здравословно, но е спокойно да се работи. Друго интерсно е че не само аз съм с инсомния.
Еми, аз съм един от тях. Не съм горд с това, не е никак здравословно, но е спокойно да се работи. Друго интерсно е че не само аз съм с инсомния.
vetzkov Well-Known Member 8 Април 2008 #3 то един да беше ей да знаете са почвам с wp да се занимавам вече инсталнах сега си играя сео и новия проект е факт от утре
то един да беше ей да знаете са почвам с wp да се занимавам вече инсталнах сега си играя сео и новия проект е факт от утре
Cybertack New Member 8 Април 2008 #4 Йипааа не съм сам Blinky ти като модератор не можах да ти намеря място, пфууу добре де първо го направих и после писа ти и сега ме мързи
Йипааа не съм сам Blinky ти като модератор не можах да ти намеря място, пфууу добре де първо го направих и после писа ти и сега ме мързи
coolice Owner 8 Април 2008 #5 И аз човъркам разни неща и хвърлям по едно око на форума но не съм много оналин защото много работа
arsenal Playa 8 Април 2008 #6 Ебаси съвпадението във форума на хюндай един пич пусна тема нощна стража, там да пишатана тези които не им се спи, не е за вярване
Ебаси съвпадението във форума на хюндай един пич пусна тема нощна стража, там да пишатана тези които не им се спи, не е за вярване
Cybertack New Member 8 Април 2008 #7 Телепатия Да ходя ли кандидатствам за "Ясновидци" Ама то сме били доста хора
coolice Owner 8 Април 2008 #8 ама ни сме уебмастърски форум тук не стрададе от безсъие а си работим в сащ още е ден
S Sammy Well-Known Member 8 Април 2008 #11 Аз искам да не спя, ама трябва да хода на даскало.... а пък и няма къде до толкова късно да седя ;(
SSH_ON New Member 8 Април 2008 #12 Дори след 1-2 часа през ноща, пак има доста хора тук. Което не може да се каже за 7 часа сутринта. Поне така видях нещата аз.
Дори след 1-2 часа през ноща, пак има доста хора тук. Което не може да се каже за 7 часа сутринта. Поне така видях нещата аз.
icakis New Member 9 Април 2008 #13 еми тази вечер няма да се спи особено след тоя мач ... ако има фенове на ливърпул във форума честито :mrgreen:
еми тази вечер няма да се спи особено след тоя мач ... ако има фенове на ливърпул във форума честито :mrgreen:
Blinky Owner 9 Април 2008 #18 Еее, как да не върви. Всичко е ток и жица. А други будни няма ли? Предполагам има....
Cybertack New Member 9 Април 2008 #19 Браво, браво нека все така да е Ами сигурно има но са се запляли някъде по някои теми сигурно
Win_XP Member 9 Април 2008 #20 Аз рядко си лягам преди 5-6 така или иначе, викам да драсна в подобаващата тема