Кой събори кулите?

harkon

New Member
Sometimes truth is stranger than fiction!

[video=youtube;w-0Ms7mId34]http://www.youtube.com/watch?v=w-0Ms7mId34[/video]

[video=youtube;h7cvjBViV7g]http://www.youtube.com/watch?v=h7cvjBViV7g[/video]
 
Последно редактирано:
От: Кой събори кулите?

Не изгледах клиповете (на калпав нет съм, ще отнеме цял ден да се зареди само един от тях, сори харкон), но ето моята теория (не задължавам никого с мнението си):

Най-вероятно администрацията си е връткала разни сделки с Осамата за каналите на опиум след войната на СССР в Афганистан, където именно демократите Хамериканци доставят оръжия и муниции на талибаните срещу братушките. САЩ и сега е най-големият консуматор на хероин ама явно тогава нещо са се влошили отношенията, не са текли чак толкова много пари към Осамата и той решава да си отмъсти на Вашингтон. Много е вероятно според мен умишлено да са насадили това напрежение и да са очаквали подобен удар, за да имат оправание да нападнат Афганистан (и да се направят на моралисти) а после и Ирак, защото Саддам подкрепял Осамата (а това че има големи залежи на петрол е така между другото). Фактическите виновници са си САЩ, а само си измиват ръцете с талибаните.

И само за информация ей така между другото - вечерта на 10 септември 2001г. кметът на Сан Франциско получава странно обаждане по телефона. Мъжът отсреща му казва, че от съображения за сигурност не е препоръчително да лети на следващия ден до Ню Йорк (кметът е имал резервиран полет на Юнайтед Еърлайнс, няколко от разбитите самолети бяха техни). Обаждането се оказало невъзможно за проследяване и информаторът така и не бил открит....
 
От: Кой събори кулите?

Ех тези конспирации :), а до луната ходихме ли?
Когато за едно нещо има доказателства, то престава да бъде конспирация. Всъщност излиза, че официалната информация, с която ни заливат е истинската конспирация.
 
От: Кой събори кулите?

за съжаление никога няма разберем истината ... :( иначе мисля, че правителството е замесено/има нещо общо/знаело е ... има някой дребни най-вероятно недомислени постъпки/действия, и се чудя след като са работили токова хора (а то със сигурност не са 1-2) как са доуснали такива очевадни неща които водят до съмнения у нас ?
 
От: Кой събори кулите?

СТЦ е открит седем години след приключване на строителството му.
Странно защо откриването се е забавило толкова време ...
На мен лично срутването на сградите ми е интересно от професионална гледна точка, но и специалистите, както всички, коментират официалната история.
[video=youtube;hZEvA8BCoBw]http://www.youtube.com/watch?v=hZEvA8BCoBw&feature=player_embedded[/video]
 
Последно редактирано:
От: Кой събори кулите?

А това е доказателството, че Пентагонът не е ударен от самолет:

[video=youtube;BmP2Vy8K0i0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BmP2Vy8K0i0[/video]
 

Горе