Кой трие теми от форума и защо?

Кой? Кой изтри днес тема от форума?

От: Кой трие теми от форума и защо?

Няма и един месец откак ГЕРБ са на власт и взеха да изчезват теми от форума. :)

Кои теми бе бате? Днес съм изтрил една на един потребител, който искаше да да му се махне предложението за някакво партньорство.

Няма други, и вчера Турбалана ме помоли за една, - от един пост, която беше за трансфер на домейн от Суперите.

От: Re: Кой трие теми от форума и защо?

На оня мускулестия, дето не разбира от майтап ли му няма темата :lol:
Ми той е разбран човек, но не разбира от майтап, да не стане сакатлък нещо :)

Човекът е 110 кила само мускули. Трудно се отказват молби от такива. :lol:

Какви мусклулести теми са били изтрити, пак съм изпуснал сеира:(

@max му сипа яката на @kaic (ако не се лъжа) , че е пълен ламер и порт фолиото му е с нулната тема,че и не беше затрил Hello World поста а предлага направата на сайтове и тн.
Ама да не пиша повече, че човека е 110 кила мускули.

Да открия залаганията дали ще ползва този профил повече.
Аз залагама, че до ден/два ще има нов.

Пу комунист , как не те е срам да обиждаш болните от ГЕРБОЛА. :-o :lol:

Много хора си мислят, че разните му там програмистчета и СЕлО специалисти са хърбави, очилати отличници. А се оказва, че всички са мъжаги изплетени от мускули :D
Накъде отива света!!!

От: От: Кой трие теми от форума и защо?

Кои теми бе бате? Днес съм изтрил една на един потребител, който искаше да да му се махне предложението за някакво партньорство.

Няма други, и вчера Турбалана ме помоли за една, - от един пост, която беше за трансфер на домейн от Суперите.

Мдаааа, както и очаквах, Blinky се е поддал на "новата" власт.
Аз бих забол темата като важна - да се вижда добре, как се правят сайтове на кило.
Какви мусклулести теми са били изтрити, пак съм изпуснал сеира:(

Оооо, освен мускулите, си изтървал и красива и популярна в Мрежата дизайнерка на сайтовете на @kaic. Страхотна, направо да му завидиш! Със стотици снимки по стотици сайтове.

@max му сипа яката на @kaic (ако не се лъжа) , че е пълен ламер и порт фолиото му е с нулната тема,че и не беше затрил Hello World поста а предлага направата на сайтове и тн.
Ама да не пиша повече, че човека е 110 кила мускули.

Да открия залаганията дали ще ползва този профил повече.
Аз залагама, че до ден/два ще има нов.

Света е пълен с идиоти. Няма какво да се лъжем - има ги и тук, сред нас. Решили да изкарват едни бързи пари, пък не се интересуват за качеството, и че лъжат хората. Но дали е 110 кила или не - няма значение, такива хора си заслужават боя.

Хиро, благодаря!

...хм, очаквах доста повече или просто бота не е хванал цялата тема преди да бъде изтрита? Чак отидох за кафе и цигара на дребно :D

Иначе човека сякаш е решил да каже, че е сериозен и иска същото насреща. Не знам дали стратегията, качеството и начина му на изразяване са ок(за това си и търси съдружници), но ако повечето поръчители знаят, че дизайнера им може съвсем сериозно да дойде и да ги набие, секцията с измамниците щеше да е доста постна...

Мир вам! :)

Не е цялата тема. Беше 3 страници.
Хиро, благодаря!

...хм, очаквах доста повече или просто бота не е хванал цялата тема преди да бъде изтрита? Чак отидох за кафе и цигара на дребно :D

Иначе човека сякаш е решил да каже, че е сериозен и иска същото насреща. Не знам дали стратегията, качеството и начина му на изразяване са ок(за това си и търси съдружници), но ако повечето поръчители знаят, че дизайнера им може съвсем сериозно да дойде и да ги набие, секцията с измамниците щеше да е доста постна...

Мир вам! :)

Шефе, дай само поста на @max.
Не е честно така, и аз имам теми в които съм се излагал но не съм искал да се трият, че и неговата беше повече от нагла и не виждам защо е изтрита.
Все пак го причисляваме към шарлатаните в бранша и като такъв не бива да му се разминава. Не може да предлагаш услуга и при първия пост в който ти казват, че си кръгла нула да се покриваш.
Тъй, че давай смело поста на @max!
ех къде съм спал, че съм я пропуснал...

Горе