От: От: Кой anchor е по-правилен?
...И все пак по-добре линкове с еднакви anchore-и и някакви си временни наказания, отколкото прекалено бавно трупане на линкове....
Това ли ти е извода вече и житейския принцип за оптимизация и класиране на сайтове в търсачките?
Успех! :wink:
създаването на различен анхор текст не е толкова трудно и сложно за изпълнение.
като си спамите по директориите, просто във различните директории слагате различен тайтъл. Не е такъв зор. Повечето софтуери вече могат да си зададеш повече на брой заглавия и описания и даже рандом го пускат по директориите. За FireFox има един куп плъгини, който позволяват също да си напълниш базата на плъгинчето с много полета с описания и заглавия.
Какво ми пречи в една директория да си пусна сайта с тайтъл и описание
Професионален уеб дизайн услуги, реклама в Интернет и SEO
в друга да е
Уеб дизайн услуги и оптимизация на сайтове за търсачки
в трета да е
SEO оптимизация и изработка на сайтове. Отлични уеб дизайн услуги
не е зор, и го правя.
така си имам различни анхор текстове и все с специфичните ми целеви думички. Без това се търсят по различен начин и акцентирам също по аразличен начин на тях.
Да не говорим в сателитните сайтове колко пък разнородни анхори и диип линкове можеш да си създадеш. Тогава не ти трябват и директории.
Нито спам и бълване по свежота и даота и прочие.
Дори с примера с обявите може да се направи интелигетно.
На едно мясато анхора ти е obiavi
на друго ти е obqwi, на трето ти е обяви, на четвърто ти е obiavi.bg например, на пето obqwi.bg на шесто обяви.бг
(още примери - обява, обявите... заигравка с ед. и мн. число)
всички тези примерни анхорчета се транслират, както и се търсят по различни начини, и ако в домейна си имаш и думичката обяви, песен и цветя!
Да не говорим, че гугъл вече си транслира почти всичко.
Например на уеб дизайн, одебелява думичката на английски web..
като си я имам и в домейна и е песен.
На обратно е същото.
Оправданията и алтернативни (кофти) изпълнения никога не са най-якото нещо, което може да се направи.