Колапс на ценностната система?

От: Колапс на ценностната система?

Що за олигофрен трябва да си, като си решил да се самоубиеш, да искаш да отнемеш и живота на невинни хора?

Що за олигофрен трябва да си, като си решил да се самоубиеш, да искаш да отнемеш и живота на невинни хора?
Унищожена ценностна система, например?

Остави ценностната система. Смисъл не виждам. Не знам, не унищожена ценностна система, а унищожена психика. Този човек е бил мъртъв, още докато е бил жив.

Този човек е бил мъртъв, още докато е бил жив.
Това не звучи логично. Все още отстоявам мнението си за ценностната система.

Този коментар най ми хареса:
Що не се блъсна у парламенто!Поне файда неква...

и този:

...а е можело да се забие в Парламента натъпкан с газови бутилки. Сега щеше да бъде герой, след години булевард и училище с неговото име щеше да има...а сега е умрял като най-обикновен 20 годишен келеш - зад волана в насрещното. Призовавам: Ако някой има подобни идеи, то нека ги обсъди първо във форумите и тогава да действа...

Последно редактирано:

тези и още по страшни неща ще стават писано е в "Откровението" това е само начолото
Не казвай това, че сега ще пристигне Никса да флуди темата, а неговите откровения са много дълги и апокалиптични.

Човекът просто е решил да свърши нещо полезно за планетата кат затрие един рейс миризливи булгаристанци по пътя към изхода.

Не особено успешно като гледам.

Решил... решил да остави вила, изгорял апартамент и купчина железа..
Истинките причини за подобни катастрофи май никога не ги съобщават.

Може толкова да му е накипяло, че да е решил да действа на принципа "След мен и потоп". Вероятно е искал да загине с гръм и трясък, та поне след смъртта му някой да му обърне внимание. Комплексар някакъв. Аз ако реша да се самоубивам, просто ще изгълтам там някое хапче да се гътна и толкова, няма да правя панаири. Добре че пак пътниците в автобуса са имали късмет.

Преди няколко месеца бях на границата на фалита и реших да се самоубивам, като погълна смъртоносно количество алкохол! Не се получи от първия път, затова пробвах пак.... и така няколко пъти. След това ми омръзна и се отказах.

Всъщност... при самото поглъщане на алкохола не се получи, но единия път като се събудих късно следобед помислих, че съм успял... после чух жена ми да крещи нещо и разбрах, че съм жив.

Горе