VPenkov New Member 4 Декември 2011 #1 В jump.bg пуснаха коледните примоции. Кодовете са koledastart, koledastandart, koledabiznes и koledavps в зависимост от хостинг плана. Носят между 20% и 50% отстъпка, а услугата е перфектна
В jump.bg пуснаха коледните примоции. Кодовете са koledastart, koledastandart, koledabiznes и koledavps в зависимост от хостинг плана. Носят между 20% и 50% отстъпка, а услугата е перфектна
genchosam Well-Known Member 5 Декември 2011 #2 От: Коледа пристига и в България Просто нямам думи за развитието на тази "млада" хостинг компания,дизайна адски много ми харесва. Ще се възползвам на 100% .
От: Коледа пристига и в България Просто нямам думи за развитието на тази "млада" хостинг компания,дизайна адски много ми харесва. Ще се възползвам на 100% .
VPenkov New Member 5 Декември 2011 #3 От: Коледа пристига и в България Мхм, аз също. Сайтовете в подписа ми са хостнати на dedicated сървър от тях. Излишно е да казвам, че имам причина да ги препоръчвам
От: Коледа пристига и в България Мхм, аз също. Сайтовете в подписа ми са хостнати на dedicated сървър от тях. Излишно е да казвам, че имам причина да ги препоръчвам
SmartBusiness Active Member 5 Декември 2011 #4 От: Коледа пристига и в България Съпорта е светкавичен, дори и в 1:00 часа през нощта. Засега имам 2-3 домейна там, но ще почна да премествам малко по малко.
От: Коледа пристига и в България Съпорта е светкавичен, дори и в 1:00 часа през нощта. Засега имам 2-3 домейна там, но ще почна да премествам малко по малко.