А да и друго, напишете си тук домейна моля http://www.whmcs.com/members/verifydomain.php
... да и ти ся конкуренцията е на колене и дай да и смачкаме главата а? Не че ги оправдавам, но доста грубо им влизаш. Всеки е почнал от някъде, или сега всички ще скочите, "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аз, блекхет или нещо краднато, никога" айде няма смисъл, знаем си номерата.ауу ... ти направо ги срази
... да и ти ся конкуренцията е на колене и дай да и смачкаме главата а? Не че ги оправдавам, но доста грубо им влизаш. Всеки е почнал от някъде, или сега всички ще скочите, "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аз, блекхет или нещо краднато, никога" айде няма смисъл, знаем си номерата.
A Вие като сте толкоз смели къде Ви са данните за фирмата след като продавате онлайн?
На сайта Ви има само името на някакво ЕООД което даже го няма в търговския регистър?
Домейнът е Ви е регистриран преди месец ама иначе сте компания компания от 2004 а?
Криенето под нови потребители и друг вид криеници не са ми в стила. Истинския негативизъм е използването на нелизензирана система за управление на клиентите и поръчките.