От: Колички с дистанционно управление
Ако имате Джъмбо там, а мисля, че имате - виж дали няма нещо по въпроса. Последно като ходех в софийския видях наколко модела, направи ми впечатлението, че са от всякакъв тип, имаше даже и хеликоптери с дистанционно управление, и то бая големи и хубави. Вече е въпрос на качество какво ще получите, но изглеждаха добре. Определено закупуването на такава играчка ще е голяма тръпка за получателя й. Аз лично умирам за такава. Едно време една приятелка ми подари такава, но нещо не тръгна като започна да ми демонстрира функциите й. Не знам от къде я взе, но удари на дърво с него. Бях много разочарован и я подарих на едно сиропиталище, защото ставаше за деца да си играят. И от тогава подарък, който ми е излишен не се заседявам при мен.
Сори, но не съм вехтошар.
А защо не погледнеш какво предлага мрежата? Там определено може да има нещо по въпроса. С търсения като: закупуване на количка с дистанционно управление; купи количка с дистанционно управление, количка с дистанционно управление онлайн магазин, закупуване количка с дистанционно управление, намалени колички с дистанционно управление (аз бих пробвал и това). А да, сложи и Варна някъде в лонг тейловете.
Все някъде трябва да има нещо по въпроса. Важното е да се купи нещо за парите, които си заслужава. Успехи ти пожелавам в търсенето и да пуснеш какво си купил. Аз въпреки и несгодите си, оставам твърд фен на тези играчки. Ще имам явно такава, когато ми се роди дете.
Съдба.