KPL87 New Member 20 Март 2012 #1 Направих уеб дизайн на сайт за слушалки и искам да ми кажете колко биха ми дали за него? Прикачени файлове Web Headphones Copyright.jpg 77.7 KB · Преглеждания: 61 Последно редактирано: 12 Септември 2012
N nortrant Well-Known Member 20 Март 2012 #2 От: Колко би струвал този уеб дизайн? и без пари не бих го взел ако питаш мен или иначе казано: не струва нищо
От: Колко би струвал този уеб дизайн? и без пари не бих го взел ако питаш мен или иначе казано: не струва нищо
M manuel Active Member 20 Март 2012 #3 От: Колко би струвал този уеб дизайн? Разгледай малко повечко сайтове(без значение на каква тематика) и когато дизайните ти почнат поне леко да заприличват на някои от тях, тогава задай същия въпрос
От: Колко би струвал този уеб дизайн? Разгледай малко повечко сайтове(без значение на каква тематика) и когато дизайните ти почнат поне леко да заприличват на някои от тях, тогава задай същия въпрос
Вискяр Градинаров Well-Known Member 20 Март 2012 #4 От: Колко би струвал този уеб дизайн? Колкото ти дадат, все викай "Ура!" Но пък е оригинален - гошо-картинка не намира нищо подобно!
От: Колко би струвал този уеб дизайн? Колкото ти дадат, все викай "Ура!" Но пък е оригинален - гошо-картинка не намира нищо подобно!