G georgimateev Member 17 Декември 2007 #2 нито секунда, директно започнах с рекламата и те започнаха да идват :П
coolice Owner 17 Декември 2007 #3 мдам за PPC се чака 15 минути иначе за трафик от органичните резултати на търсачките ще трябва да почакаш
мдам за PPC се чака 15 минути иначе за трафик от органичните резултати на търсачките ще трябва да почакаш
G georgimateev Member 17 Декември 2007 #4 отивай директно при хората, към които е насочена услугата и започвай да им предлагаш
D dedo New Member 17 Декември 2007 #5 bloga mi mi shopsline.co.cc/ e tva e bloga mi kakvo bihte predlojili za po golqm trafick :?
coolice Owner 17 Декември 2007 #6 първо пиши на кирилица 8) Ако си събмитнеш рсс фиида тук: 44 сайта където да събмитнете вашите RSS Feeds И наблогваш няколко поста почти веднага ще получиш трафик въпросът е доколко ще ти свърши работа
първо пиши на кирилица 8) Ако си събмитнеш рсс фиида тук: 44 сайта където да събмитнете вашите RSS Feeds И наблогваш няколко поста почти веднага ще получиш трафик въпросът е доколко ще ти свърши работа