От: Колко дена още?
три години и половина твоя бойко влачи народа като куче вързано за теглич
Да, този изнасили не само народа и бизнеса. Нали за тях си гласуваха хората, както искат? Не знам какво очакват. Всеки 2ри-3ти ми казва, че гласувал за Бойко, Сидеров или Станишев, а сега протести, че не ги искали? Еми сори майка, не съм гласувал и аз за тях.
И могат още 100 дни протести, не знам какво ще излезе като резултати, но определено не очаквам да се откажат така лесно. Все пак, ако успеят да спечелят с няколко умни хода народа, може да се поспрат протестите. Нещо социално този път - сметки, добавки, данъци. 100 неща могат да подобрят за седмица-две, дано се чатнат да го направят и без това, ако ще искат да изправят държавата на крака, трябва да действат бързо и то със задна дата. А не да се забиват в регулярните глупости. Както винаги се случва. Ама ние еди какво си правихме, защото не можем да пропуснем задачите, които идват на дневно четен всеки ден. Това е много хубаво, но в момента освен това, има да се оправят стари каши + да се мисли нещо за подобряване. Не ми е ясно какво си мислят хората във властта вече. Само знам, че ако не се справят и не направят нещо добро скоро време (вместо да се дънят я с Пеевски, я със закона за хазарта), то тогава не само нямат да спрат с протестите, но и се се засилят много качествено.
Не залагайте колко ще продължат протестите, а дали ще успят да ги отбият скоро с положителни резултати. Защото на народа яко му писна от глупости. Стои, работи и пак до никъде. Все едно и също. До никъде с нищо. И вместо държавата да ти подава ръка, тя граби от теб, което ако е нормално, значи не съм си уцелил времето.
Оставката не е изход, трябва да ги затворят вътре в парламента всички и докато не променят Изборния закон генерално или не свикат Велико народно събрание никакво пускане. После вече оставка и нови избори, никакви Цоко, Боко, Долен, Станишевци, Догани и Местани вече ...
И естествено, че не е изход. Много съм съгласен. Какво, пак да си платим за едни избори, че да изпуснем и периода за евросубсидиите, който е 2014-2020 година. Умници. Да не мислим, че ще дойдат други, епохата на царете мина.
Не знам, аз за ситуацията си имам едно на ум.