Колко може да струва такъв форум?

webstil

Well-Known Member
Става въпрос за форума wp-points.com . Домейна изтича догодина по това време,но се продава без хост.Питам,за да знам горе-долу каква му е цената,ако реша да го купувам? Как мислите? :)

От: Колко може да струва такъв форум?

Този тип форуми загинаха вече.
Преди можеше и да вземеш някой лев, но вече не.
Направи си една проверка по колко потребителя влизат дневно.Колко смислени са мненията и какво би взел от него.Според мен ако пуснеш нов сайт на същата тематика, пуснеш малко реклама по гейм сайтчета, дето плейкат повече деца,ще направиш нещо много по голямо от това.
Това е лично мнение :)

nortrant пича пита за цена да го купи не да го продава :D
Иначе вярно забравих цената
5-10лв и то в смс-и

nortrant пича пита за цена да го купи не да го продава :D
Иначе вярно забравих цената
5-10лв и то в смс-и

Ами значи да не дава повече от това което аз давам...

Мерси за мненията,почвам да се отказвам да го купувам :D:D Аз искам да имам такъв форум,но с доста повече потребители,с по-добър дизайн и евентуално всеки месец с награди като например домейни,но нз дали ще си избия парите,ако инвестирам : )

Еми погледни fmfree.Пича с фирмата за маратонки май купи този форум, само за реклама на фирмата си.Постоянно раздава някакви награди (поне някога беше така )
Но парите от наградите няма шанс да си ги избие от сайта.Ако пускаш такъв сайт рекламирай някъде в cs-bg.info .Рекламата е евтина,аудиторията е точно каквато ти трябва.Но не им пускай домейни или хостинг.Много повече, ще имат интерес към евтина мишка или клавиатура.Има начин да се развие и такъв форум но ........Сега се сетих как точно пропаднаха тези форуми.Имаше преди години един потребител който реши да пуска такива форуми.
Пусна няколко, наспами другите форуми.Потребителите се прехвърлиха по сайтовете му.А наградите бяха лаптопи ,плазмени телевизори и какво ли още не.Лицето се представяше за брат на певицата Андреа :D .Разбира се всеки който си поискаше наградата беше банван,а профила му беше взиман от така наречения собственик на сайтовете.Победителя вече няма достъп до сайта,а админа след 2 дни пишеше от профила на потребителя, че си е получил наградата.Това лице пусна доста такива сайтове и така прецака сериозните собственици.

Горе