леко едитнах анкетатаMacTeP каза:сложи и по-големи суми... то ако са под 500-600 лв. аз не виждам смисъл да се занимава човек.
MacTeP каза:сложи и по-големи суми... то ако са под 500-600 лв. аз не виждам смисъл да се занимава човек.
adelina каза:MacTeP каза:сложи и по-големи суми... то ако са под 500-600 лв. аз не виждам смисъл да се занимава човек.
ами аз съм скромна колкото толкова
MacTeP каза:adelina каза:MacTeP каза:сложи и по-големи суми... то ако са под 500-600 лв. аз не виждам смисъл да се занимава човек.
колкото толкова, обаче когато само от това се издържа човек не е съвсем така
CrAzY-MaST каза:MacTeP каза:adelina каза:MacTeP каза:сложи и по-големи суми... то ако са под 500-600 лв. аз не виждам смисъл да се занимава човек.
колкото толкова, обаче когато само от това се издържа човек не е съвсем така
е да
ако само на това се разчита аз няма да спя по цели нощи докато не започна да изкарвам прилични суми(3-4 цифрени )
CrAzY-MaST каза:е да
ако само на това се разчита аз няма да спя по цели нощи докато не започна да изкарвам прилични суми(3-4 цифрени )
AxCx каза:CrAzY-MaST каза:е да
Ами ако са под 3-цифрени те изобщо не са суми. Защо си губиш времето с форуми и блогове вместо да помислиш по въпроса ?
CrAzY-MaST каза:Ами аз от тоя форум се "образовам"
Сигурно админите са наминали през сайта миBigBoss каза:Мен ми е интересно кои са тези с над 5,000лв на месец
CrAzY-MaST каза:Сигурно админите са наминали през сайта миBigBoss каза:Мен ми е интересно кои са тези с над 5,000лв на месец