Колко пц-та имам след рутера?

dalasweb

Well-Known Member
Ползвам сим карта с неограничен интернет.Споделям с 4г. мобилен рутер или с телефон.
Доставчика ще разбере ли кога споделям от мобилния рутер и кога от телефон.
И най-важното, дали ще разбере колко закачени pc има след телефона
Всъшност какво записва доставчика?
:)

Провери само дали нямаш ограничение на скоростта след определено потребление. Моя план също е неограничен, но след определено потребление скоростта ми пада, реално никога не съм стигал до там да падне, но когато преподписвах ми го бяха споменали.

Най-общо казано доставчикът ти може просто да ти сложи лимит или така наречения TTL примерно на 10. Едно време Мегалан го правеха в студентски град, за да не се получава така, че един студент да плаща, а всички да ползват. Разбира се, това е най-базовия вариант и в днешно време има достатъчно умни рутери (не такива като домашните), които успешно могат да ограничат по най-различни начини какво и как използваш.
В общия случай обаче, ако не взимаш интернет от доставчика си с цел да продаваш на целия блок те не се вълнуват какво, как и защо си вързал след рутера си. Повярвай ми, никой от техническият отдел няма да седне да следи всеки един клиент какво и как прави.

Благодаря на всички.
Любопитно ми е когато онлайн кодирам някакъв сайт и постоянно правя нещо по него. Доставчика знае ли.
Имам два компютъра.
Първия с него не правя глупости.Работа и емайли.
Втория е магарии в нета.
Сърфиране, телевизия и торенти.
Маковете на адресите,
дали съм закачил сдд на компютъра.
дали имам принтер
видео наблюдение.
Изобщо след рутера т.е телефона хваща ли нещо

Напоследък ме хваща параноята, защото првителството е за атлантическа ,
а виждаме, че народа е за Тръмп и руските ценности.

Благодаря на всички.
Любопитно ми е когато онлайн кодирам някакъв сайт и постоянно правя нещо по него. Доставчика знае ли.
Имам два компютъра.
Първия с него не правя глупости.Работа и емайли.
Втория е магарии в нета.
Сърфиране, телевизия и торенти.
Маковете на адресите,
дали съм закачил сдд на компютъра.
дали имам принтер
видео наблюдение.
Изобщо след рутера т.е телефона хваща ли нещо

Напоследък ме хваща параноята, защото првителството е за атлантическа ,
а виждаме, че народа е за Тръмп и руските ценности.
доставчика ти записва само мак адреса на рутера, а мак адресите на компютъра се записват от сайтовете които посещаваш от самите компютри.

как да видя ип от този вид 2AO2:9806:88A8:DABE

Горе