Колко според вас би трябвало да ми е трафика за сайта ми ?

lowriderzzz

Well-Known Member
Става дума за сайта в подписа ми. За него имам трафик от около (2,189 people visited this site) спрямо Г. Аналитикс за миналия месец. За другите месеци е пак г/д нещо такова. На ден се пада около 50-100 (макс) уникални посещения.

Имам около 20-тина статии, които носят органичен трафик, който е основния ми трафик, но много от него сигурно е не релативен. (има и много жени, които влизат, докато сайта е за мъже само).

Пробвах и Г. Адуярс да пусна ама слаба работа и там беше. Във фейс бука, преди бях пробвал имаше малко кирия, но там пък май не е много добро място за рекламиране на такива продукти.

Нишата не е много голяма, но основния ми въпрос е колко би бил макса за трафик за подобна ниша, и за това има ли смисъл да се стремя да му увеличавам трафика , че да има повече продажби или съм "ударил" макса вече за тая ниша ?

Как мислите вие ?

От: Колко според вас би трябвало да ми е трафика за сайта ми ?

...(има и много жени, които влизат, докато сайта е за мъже само)...

Това ти изказване показва колко много се заблуждаваш и не разбираш тематиката. Все едно аз като не знам английски да тръгна и да правя сайт на английски и сам да си пиша статиите.

Максимум няма, има минимум който налага гошко и това е то. Радвай се на посещенията си и това е, дано се покачват. ;)

От: От: Колко според вас би трябвало да ми е трафика за сайта ми ?

Това ти изказване показва колко много се заблуждаваш и не разбираш тематиката. Все едно аз като не знам английски да тръгна и да правя сайт на английски и сам да си пиша статиите.

с това изказване имах в предвид, че продуктите които се предлагат са за мъже. Поне до сега не ми се е случвало за 3 години жена да иска да знае че и да даде пари за това как да е по-уверена относно запознаване с други жени. :D

Максимум няма, има минимум който налага гошко и това е то. Радвай се на посещенията си и това е, дано се покачват. ;)

Аз се радвам, не се опкалвам. Имах предвид от предпримаческа гледна точка. Примерно сайтова като Дата.бг и Замунда имат хиляди уникални на ден,, но нишата им е голяма , но дали могат да имат и още повече все пак ги ограниачва това че са само за БГ (без преведените им версии имам в предвид). Докато за моя се чудя с какво и как да сравня ... хайде колко би бил средното ниво тогава на този трафик за такава ниша

мерси за отговора все пак

Преди няколко години и аз имах сайт който напредваше да стигне 70 то к. на топобяви, ама ме клъцнаха просто така се получава понякога ставаш проблем за някой и те прецакват. :)

Аз се радвам, не се опкалвам. Имах предвид от предпримаческа гледна точка. Примерно сайтова като Дата.бг и Замунда имат хиляди уникални на ден,, но нишата им е голяма , но дали могат да имат и още повече все пак ги ограниачва това че са само за БГ (без преведените им версии имам в предвид). Докато за моя се чудя с какво и как да сравня ... хайде колко би бил средното ниво тогава на този трафик за такава ниша

мерси за отговора все пак

Да се рецитирам, от моята гледна точка всъщност има горна граница, и тя е там където почнеш да пречиш на някой друг в нишата. Така се решават нещата в бг., не визирам топобяви защото те първи бяха порязани. От всички порязани останаха едни които и до момента не могат да скочат над това което бяха и тогава. Мисля скоро да направя специална статийка за тях и да опиша всичко което се случи "Уж при първата панда в БГ". ;)

Аз ще я очаквам с нетърпение :)

Горе