Колко страници са нужни за CEO

wood

Well-Known Member
От колко минимум страници е нужно да бъде един сайт за да се оптимизира добре. Сайта ще е HTML. Мисля да пусна един проект в който сайта ще бъде със 7 страници...но имам възможност да го направя и с 50 страници. Как по добре се оптимизира един сайт: с повече или по малко страници. Нишата е конкурентна за чужбина.

От: Колко страници са нужни за CEO

според мен броя на страниците не е от кой знае колко голямо значение.
Огледай всичко преди да пуснеш сайта (щом ще е статичен и ще си го пишеш ти....)

но нека все пак още някой се изкаже по въпроса
:)

СЕО се прави на страница, а не на сайт!
СЕО не се прави със различни страници. СЕО се прави на конкретна страница. Въпроса ти е меко казано бушменски.
Що питаш, след като така или иначе нищо не разбираш?

тои бърка понятията :) иначе да една страница е достатъчна :)

друг е въпроса ако искаш да хванеш и лонг тейл търсенията докато си оптимизираш за основните киурди както и да вкараш посетители от социалните медии ... направи си сайта от 7 страници и си добави в блог в които да добавяш нови статии свързани с нишата на сайта (как се прави виж сайта на ПИБ)

СЕО се прави на страница, а не на сайт!
СЕО не се прави със различни страници. СЕО се прави на конкретна страница. Въпроса ти е меко казано бушменски.
Що питаш, след като така или иначе нищо не разбираш?

Ами, защото не разбирам...за това питам. Ако ми беше ясно, нямаше да питам. Елементарно Уотсън :)

Горе