Колко струва направата на...

RealMoney

Well-Known Member
сайт от типа "гледай реклами за 15-20 секунди и събирай точки, да речем, които после да обмениш" или нещо подобно?

Имам една идея и нещо подобно май би ми свършило най-добра работа.

От: Колко струва направата на...

Дай някакви опции какво представлява такава система, ако е от този тип, за който си мисля - не много. 4-5 Дни най-много работа на някой девелъпер да скалъпи някаква система, после дизайна, като цяло не виждам нищо сложно, реално такава система няма и много опции, не ми се вижда никак сложно да се направи такова нещо.
Иначе всеки човек charge-ва различно - качеството е важно.

сайт от типа "гледай реклами за 15-20 секунди и събирай точки, да речем, които после да обмениш" или нещо подобно?

Имам една идея и нещо подобно май би ми свършило най-добра работа.
Почни със
site.com clone cms, site.com clone script
като site.com e идентичен с търсените функции.
90% няма да ти се наложи да откриваш топлата вода.

Примерно neobux clone script

Aми да речем типа на тези сайтчетата с кликовете - neobux, clixsense, adsclickcash. Имаш опции наредени за "реклами", цъкаш на тях, чакаш 15 сек. и можеш да затвориш прозореца. Същевременно ти отчита някакви точки които си набрал, има ранглиста и тем подобни...

Aми да речем типа на тези сайтчетата с кликовете - neobux, clixsense, adsclickcash. Имаш опции наредени за "реклами", цъкаш на тях, чакаш 15 сек. и можеш да затвориш прозореца. Същевременно ти отчита някакви точки които си набрал, има ранглиста и тем подобни...

Нещо такова:
http://ptcpay.com/gen4_demo.php

Мисли и откъде ще дърпаш приходи. Сам каза какъв е трафика - влиза в рекламата и излиза след 15-20 секунди :) , и потребителите на такъв тип сайтове не са от най-умните и са на доста млади години, трудно ще монетизираш.

Mерси. Да, нещо подобно. Ще разгледам тези готови скриптове и какви са им възможностите за модифициране. Иначе няма да е точно такъв сайта като гореспоменатите, просто функционалността ми трябва. Приходите са ясни, а "наградите" няма да са стотинки или центове :)

Мерси отново!

Имате по един реп от мен

Горе