Колко струва тази книга? Кажи и я купи!

mvmrik

Well-Known Member
Става въпрос за моята книга "Щастието е личен избор". Пускам и тук темата, за да я видят повече хора. Който иска да я получи, ще му я дам на цена, избрана от него.

Подробности можете да видите тук: http://www.martinmladenov.com/2012/08/blog-post_20.html

Ще съм ви благодарен, ако споделите статията във facebook или google+ например, целта ми е да я видят повече хора, за да направя статистика. След края, ще публикувам какво се е случило, каква е средната предложена цена, най-ниската, най-високата и т.н. Предполагам че ще е интересно за повечето от вас.

От: Колко струва тази книга? Кажи и я купи!

Привет, извинявай за молбата, но можеш ли на лично да ми кажеш къде си я отпечатал, някакви координати, примерно колко струва средно 1 бр и колко е минимума за отпечатване, че имам нещо в предвид, но не съм много запознат за съжаление как стои въпроса.

Иначе, за книгата ти отдавна видях темите, мислех да купя да прочета, ще ми е интересно, още повече, че някой съфорумник е издал книга, определено интересно :) като съм в бг ще взема да си взема накрая

блгагодаря ти предварително

Влязох прочетох, изкефи ме и затворих и после реших, че е тъпо да не кажа два реда

1. Браво за книгата
2. Хитра идея за цената - не говоря за печалбата, говоря за начина за популяризация и привличане на вниманието.
3. Сложи малко бутони на сайта за да ни улесниш в споделянето - г+1, фб, туитъра и тн

Поздрави!

Ами в сайта си има такива бутони, долу под всеки пост. Иначе идеята ми със сигурност не е за печалба, точно така - реклама, привличане на внимание и статистика :)

Влязох прочетох, изкефи ме и затворих и после реших, че е тъпо да не кажа два реда
и аз така но се отказах
Електронната книга по-евтина, тя представлява файл, който може да бъде разпространен безброй пъти, без това да повлияе на цената му.
е такова животно нема .Стига с тези глупости дори и 23 век да сме книга може само да се каже ако е от хартия

Прочетох материала, хареса ми!
Избрал си нестандартен начин за реклама.
Но аз лично не бих си купил книгата, защото нямам намерение да я чета.
А като за цена мисля че 5-7лв са нормална цена за такава книга в ел. вариант /тука вече зависи и колко е обемна книгата, това не е посочено/
За мен формат пдф не струва, освен Epub е хубаво да конвертираш и в някой от форматите поддържани от Амазон, защото повечето хора които имат ел. четец са с Киндъл.

Горе