Първото, което е, този домейн не се продава. Съответно не може и да се купи. Ако все пак на някой му притрябва много, сигурно ще може да го вземе за няколко милиона долара. AOL и без това са го закъсали. Даже може и за по-малко да се спазари.
Леле, 1 000 000 долара за някакъв домейн... а представяте ли си да хвърлите 1 000 000 долара в оптимизация на който и да е друг домейн?
Не, всеки купува домейни за по 10 долара парчето ...Има ли реални такива сделки?
В смисъл само за един гол домейн?
Че е много хубав домейна, хубав е, но аз съм леко спектичен в идеята някой да се ръсне 1000000 гущера за домейн.
В крайна сметка всичко зависи от клиентелата, ако намериш клиент за тази цена, толкова ще струва.
Аз не мога да си обясня как го кръстиха така тоя филм, толкова ли не можаха да измислят име на свободен домейн и да го вземат, тъкмо щяха да си правят и реклама на филма. Сигурен съм че много хора са се пробвали да го отворят, като са видели рекламата по телевизията.
Аз не мога да си обясня как го кръстиха така тоя филм, толкова ли не можаха да измислят име на свободен домейн и да го вземат
Да така е. Познавам лично наркобоса който купи Pizza.com и сутеньора които стои за sex.com ...Тия дето дават толкова пари за домейни или са луди или перат пари или пак са луди или имат толкова много пари, че не ги ебе или мениджъра, който решава покупката си пие уискито със собственика на домейна. Извинете ама сетете се за 1 00 000 какъв сайт може да се спретне и.т.н.