Колко ще ми струва прехвърляне на WP блог от един хост на друг

Здравейте колеги,

колко ще ми струва да прехвърлите един WP блог на безплатен хост на платен хост. Мога да ви дам достъп до блога, да инсталираме плъгин и така нататък. Интересувам се от цената.

Кой е платения хостинг?

Здравейте колеги,

колко ще ми струва да прехвърлите един WP блог на безплатен хост на платен хост. Мога да ви дам достъп до блога, да инсталираме плъгин и така нататък. Интересувам се от цената.

Не ги знам тия как действат, ама що не ги помолиш. Мен като ме мързи и се правя на луд, досега не са ми отказвали, без значение коя е фирмата :)!

Не ги знам тия как действат, ама що не ги помолиш. Мен като ме мързи и се правя на луд, досега не са ми отказвали, без значение коя е фирмата :)!

Ще ги попитам, но едва ли ще стане... преди молих тия от суперхостинг за един сайт да ми местят и ми искаха 80 лева, ако не се лъжа :) не е проблем да ги дам тези 80 лева, но ако има някой тук, който предлага нещо по-евтино ще е супер.

Иначе да ще ги попитам, до сега не съм ги питал тези от NS1.

свали архиви на сайта и базата, качи ги и се сменя в wp-config данните с новата база, за 5 минути си готов, тъкмо ще се научиш

В крайна сметка успях да свърша работата сам... Използвах плъгина Duplicator и нещата ми се получиха. Благодаря на колегите, които ми писаха, че ще ми помогнат срещу скромно заплащане, но аз сметнах, че може да си спестя парите и да изгледам два - три урока в Youtube, и да се справя сам. Все пак си запазих мейлите на тези, които ми писаха, и ще ги използвам за други проекти в бъдеще време. Благодаря на всички!

В крайна сметка успях да свърша работата сам... Използвах плъгина Duplicator и нещата ми се получиха. Благодаря на колегите, които ми писаха, че ще ми помогнат срещу скромно заплащане, но аз сметнах, че може да си спестя парите и да изгледам два - три урока в Youtube, и да се справя сам. Все пак си запазих мейлите на тези, които ми писаха, и ще ги използвам за други проекти в бъдеще време. Благодаря на всички!

Браво, най-доброто нещо е усвояването на нови знания и придобиването на нови умения, които в бъдеще може да ти донесат дори и доходи. Успех с проекта. :)

Поздрави!

@iliqnktz

Да, благодаря ти за коментара. Готов съм да предам наученото на някой колега, който има подобен проблем. Безплатно, разбира се, стига да става въпрос за същия казус като моя :)

Горе