место да питаш тука и да те шашкат с суми от порядъка на 5000 лв.,пусни по едно запитване по фирмите и ще се изненадаш колко по евтино ще ти искат.Почти всички фирми имат по един такъв сайт правен за някого и ако си мислиш че и за теб ще седнат от нулата да го пишат много се лъжеш ,ще ти го сглобят от другия с някоя друга глезотия искана от теб + дизайн и си готов.
аз сайтове не правя за това не съдя по себе си ,питал съм знам и за това исках да го упътя да не се набутва.Той пита само за направата на сайта не пита за бизнес модел и някой като почне да ми говори за сериозен бизнес с 10 000 лв.ми е смешен и 100 000 няма да му стигнат.Не съди за другите по себе си
Ако искаш със сайт за 200 лева да изкараш милиони, нещо си в заблуда ми се струва. За започването на какъвто и да е сериозен бизнес ти трябват най-малко 5-10k.
аз сайтове не правя за това не съдя по себе си ,питал съм знам и за това исках да го упътя да не се набутва.Той пита само за направата на сайта не пита за бизнес модел и някой като почне да ми говори за сериозен бизнес с 10 000 лв.ми е смешен и 100 000 няма да му стигнат.
тука сега идни човечеца ще изскочат и ще обясняват кво биха направили с 10 000 лв. и колко биха забогатели но това е друга тема
Къстъм дизайн/система/админ/админ дизайн около 5k
аз сайтове не правя за това не съдя по себе си ,питал съм знам и за това исках да го упътя да не се набутва.Той пита само за направата на сайта не пита за бизнес модел и някой като почне да ми говори за сериозен бизнес с 10 000 лв.ми е смешен и 100 000 няма да му стигнат.
тука сега идни човечеца ще изскочат и ще обясняват кво биха направили с 10 000 лв. и колко биха забогатели но това е друга тема
тези неща си ги чети ти, писани са за хора като теб който летят във въздуха и си мислят че с 5000 лв. ще направят милиони полека полека за има няма 10000 години , някъде бях чел в форума ако греша някой да ме поправи че карс.бг са инвестирали 2 000 000 лв.ама те нали не разбират то и за това ги инвестирали,ти като си много умен с 5000 лв. лека полека ще ги минешПрочети биографиите/статистиките на големите предприемачи и компании и виж колко им е бил началния капитал, пък тогава разправяй колко пари трябва да имаш и с колко не става.
тези неща си ги чети ти, писани са за хора като теб който летят във въздуха и си мислят че с 5000 лв. ще направят милиони полека полека за има няма 10000 години , някъде бях чел в форума ако греша някой да ме поправи че карс.бг са инвестирали 2 000 000 лв.ама те нали не разбират то и за това ги инвестирали,ти като си много умен с 5000 лв. лека полека ще ги минеш
преди можеше да направиш нещо и да тръгнеш по стълбицата нагоре има хора в форума го постигнали но сега вече е невъзможно с 10000 лв. да говориш за нещо сериозно и да кажеш сериозен бизнес
Ако искаш сериозен бизнес можеш да почнеш и с 502 лв. (500 лв разходи по адвокат и за регистрация 2 лв). Сериозен бизнес може да е всеки, но всичко зависи колко сериозно човек подходи към дадено нещо. Ти ако щеш имай и 1 млн. лв инвестирай ги и стой и чакай да ти станат 2 млн. след 2 месеца примерно. Ама през това време недей да правиш нищо... ама абсолютно нищо.тези неща си ги чети ти, писани са за хора като теб който летят във въздуха и си мислят че с 5000 лв. ще направят милиони полека полека за има няма 10000 години , някъде бях чел в форума ако греша някой да ме поправи че карс.бг са инвестирали 2 000 000 лв.ама те нали не разбират то и за това ги инвестирали,ти като си много умен с 5000 лв. лека полека ще ги минеш
преди можеше да направиш нещо и да тръгнеш по стълбицата нагоре има хора в форума го постигнали но сега вече е невъзможно с 10000 лв. да говориш за нещо сериозно и да кажеш сериозен бизнес
тези неща си ги чети ти, писани са за хора като теб който летят във въздуха и си мислят че с 5000 лв. ще направят милиони полека полека за има няма 10000 години , някъде бях чел в форума ако греша някой да ме поправи че карс.бг са инвестирали 2 000 000 лв.ама те нали не разбират то и за това ги инвестирали,ти като си много умен с 5000 лв. лека полека ще ги минеш
някъде бях чел в форума ако греша някой да ме поправи че карс.бг са инвестирали 2 000 000 лв.