Колко unlimited e хостинга на Hostgator?

D.Ivanov

Well-Known Member
Здравейте,

От 3 години съм на baby plan на Hostgator, много съм доволен, никога съм нямал проблеми с каквото и да е.
Дойде този момент обаче, в който се питам колко неограничен е този shared hosting, на който съм. Имам вече доста сайтове хоствани и скоро наближават трицифрена бройка.

Въпроса ми е следният: Къде е прага и след кой GB ще почне хостинга да поддава?

Ще съм благодарен на някой, който е на този хостинг и е стигнал лимита да сподели за какво ства въпрос :)

Благодаря!

Важно е натоварването на процесора, паметта и т.н. Колко и гб да направиш ако не натоварваш, ще те изтърпят. Мен ме изгониха при средно 200 онлайн по всяко време.

От: Re: Колко unlimited e хостинга на Hostgator?

Важно е натоварването на процесора, паметта и т.н. Колко и гб да направиш ако не натоварваш, ще те изтърпят. Мен ме изгониха при средно 200 онлайн по всяко време.

На мене ми казаха от съпорта им, че до 250 000 inodes ще ме траят уж, сега съм повече от половината и се чудя да взимам още един такъв план или направо VPS.

Ти на кой хостинг мина след като те изгониха оттам?

Re: От: Re: Колко unlimited e хостинга на Hostgator?

На мене ми казаха от съпорта им, че до 250 000 inodes ще ме траят уж, сега съм повече от половината и се чудя да взимам още един такъв план или направо VPS.

Ти на кой хостинг мина след като те изгониха оттам?

На впс, но не при тях.

От: Re: От: Re: Колко unlimited e хостинга на Hostgator?

На впс, но не при тях.

Коя е по-добрата алтернатива за VPS, към кой хостинг провайдър?

От: Колко unlimited e хостинга на Hostgator?

Amazon EC2, RackSpace или Linode!

Дискутирано е нееднократно...

От: Колко unlimited e хостинга на Hostgator?

А VPS да ми препоръчате, който да е със cPanel? Гледам на хостгатор със cPanel са по 40$ на месец, това добре ли е или да не им давам толкова пари на тях :)

Горе